Karl Lagerfeld Pour Homme – Sidsel & Lasse
Vinderen af Louise Kragh-konkurrencen

Karl Lagerfeld Pour Homme

Så anmelder jeg igen en herreduft her på bloggen :) Denne gang er turen kommet til den nye Karl Lagerfeld Pour Homme. Jeg synes altid det er lidt sjovt at anmelde/teste parfumer. For nogen betyder indpakning, branding, kampagnemodeller, mærke og alt sådan noget en masse. For mit vedkommende er det stort set kun parfumens duft, der betyder noget. Altså, den kan jo være i den flotteste flakon og have den sejeste kampagne, men hvis jeg ikke bryder mig om selve duften, så nytter det jo ikke så meget!

Jeg synes også det er ret skægt på forhånd at læse, hvad parfumen skal dufte af. Karl Lagerfeld Pour Homme skulle dufte af bregner med mandarinskal, æble og violblade. Afslutningsvis krydrede noter af sandeltræ og en amber-blanding. Okay. Skulle jeg bedømme parfumens duft ud fra den beskrivelse, ville jeg ha’ lidt svært ved at forestille mig, hvordan den egentlig duftede. Når jeg sidder og dufter til den, kan jeg godt fornemme noterne, men måske er min næse ikke skarp nok til at fange det hele.

Jeg kan rigtig godt li’ duften, og har bestemt tænkt mig at bruge den fremover (også ret meget fordi Sidsel godt kan li’ den.. ellers var der vel ikke så meget pointe i det?). Mine krav til en god duft er få: den skal være frisk, ikke for sød og ikke for gennemtrægende. Gerne lidt diskret, men selvfølgelig sådan at man stadig kan dufte den. De krav synes jeg bestemt, Karl Lagerfeld Pour Homme opfylder.

Og så lige til sidst – et lille spørgsmål: Synes piger det er lækkert, når fyre tager virkelig meget parfume på? For det er der godt nok virkelig nogen fyre, der gør. Jeg elsker, når piger har en velduftende parfume på, men det skal altså være i en begrænset mængde!

Har du lyst til at vinde enten herre- eller dameduften fra Karl Lagerfeld, så kig lige forbi bloggen i løbet af ugen! Så kommer der en lille konkurrence ;)

Sponsoreret indlæg

6 kommentarer

 • Personligt er den parfume jeg bedst kan lide til mænd Giorgio Armani den hvide :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • lasse

   Den har jeg faktisk ikke prøvet :) Hvordan dufter den?

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg elsker en fyr, der har parfume på, og som dufter af noget, men det skal selvfølgelig være med måde. Men en god duft imponerer mig helt vildt :-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • lasse

   Jeg har det på samme måde med kvinder :) Men så snart det bliver for meget parfume, går det altså over i mere turn-off end turn-on!

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Nille

  Alt for meget parfume er max turn-off. Det værste er når man kan lugte en fyr før han passerer en og lugten bliver hængende efter ham.
  Men et kæmpe turn on er når man kun lige kan dufte det når man er helt tæt på. Bonus er at hvis det er en god duft så giver man jo damerne lyst til at være tæt på en (:

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • lasse

   Lige præcis! Tror det samme gælder, når man bytter kønnene rundt. Det er i hvert fald sådan, jeg har det :)

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Vinderen af Louise Kragh-konkurrencen