4 unisex accessories – Sidsel & Lasse
Vi smutter til Berlin!

4 unisex accessories

ASOS lædergymnastikpose til 245.-, ASOS ruskindsgymnastikpose til 245.-, Wood Wood bæltetaske til 930.-, Wood Wood hat til 391.-

Når den engang bliver rigtig sommer, så er det altså virkelig praktisk at ha’ sig en smart taske at tage med på stranden, til festival og hvad man ellers laver om sommeren :) Faldt lige over de to gymnastikposer (sports bag lyder sejere!) i læder og ruskind på ASOS. Synes faktisk de er ret cool!

Et andet, og lettere omdiskuteret, stykke tilbehør her til sommer er bøllehatten (bucket hat lyder igen sejere!). Den har været ret populær og mange kan faktisk sagtens bære den. Tror bare ikke jeg er en af dem. Ville ønske at jeg kunne pull sådan en off! Hvad siger I til den? Er den helt latterlig eller er den 90’er på den helt rigtige måde?

Indlægget indeholder affiliate links

5 kommentarer

 • Lasse

  Hej Lasse, kan du ikke sende
  mig linket til læder sport bag?
  Den er fed, og vil gerne eje den ;-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Trine

  Disse “gymnastikposer” er jo the shit – har selv lige anskaffet mig en, en meget sporty en af slagsen, nemlig en helt plain sort fra Nike med hvidt logo i det ene hjørne – synes den giver et ret fed kontrat til lange frakker/trenchcoats!
  Mht. bøllehatten er jeg helt klart også FAN, især denne fra Wood Wood er jeg ret vild med og er også ret sikker på, at den skal hjem til mig og bo, synes bare, den er udsolgt overalt?? Har dog ikke prøvet en på endnu, men har en idé om, at jeg godt kan bære den uden at komme til at ligne et lille barn, der ikke må få for meget sol i ansigtet, haha ;-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Trine

   *konstrast

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • lasse

   Jeg synes faktisk også de er ret cool, gymnastiktaskerne! Passer også perfekt til at ha’ på ryggen til festival :) Men ja, tror desværre jeg vil ligne et lille barn, hvis jeg iførte mig bøllehat :P Ellers havde jeg sikkert gjort det!

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Vi smutter til Berlin!