Berlin outfit – Sidsel & Lasse
Instaupdate

Berlin outfit

American Apparel cap, COS frakke, H&M sweatshirt, COS bukser og Vans Old Skool sneakers

Dagens outfit fra Berlin, hvor vejret heldigvis tog sig ud fra en noget pænere side en dagen før, hvor det både regnede og blæste helt vildt! Jeg havde haft kig på et par ting fra COS, som selvfølgelig ikke var at finde i COS i Aarhus og som blev udsolgt på nettet ret hurtigt. Blandt andet frakken på billedet var jeg helt hooked på, men den røg meget hurtigt på webshoppen. Heldigvis var der stadig et par stykker tilbage i én ud af de tre COS-butikker, vi besøgte i Berlin. Score! Jeg havde længe ledt efter en helt plain grøn eller blå frakke uden for mange dikkedarer. Så denne var jo helt perfekt! Hvis I har et tip til en lignende i olivengrøn, må I meget gerne smide et link ;)

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Instaupdate