Berlin Food #3 – Sidsel & Lasse
Den ultimative guide til en weekend i Århus

Berlin Food #3

Monseiur Vuong (link) er et lille, hyggeligt sted med lækker og billig vietnamesisk mad. Det ligger tæt på Rosa-Luxemburg-Platz og Hackesher Markt. Selve kvarteret er også rigtig hyggeligt med en masse små, fede butikker og god stemning. Maden er virkelig lækker, og en stor omgang kylling i karry koster omkring 45 kroner. Billigt! Det er ved at være et ret kendt sted, og der er tit mange mennesker og turister. Men det er altså også godt!

Kaffeemitte (link) ved Monbijouplatz er en halvstor café, hvor man om dagen kan få lækker kaffe, kage og sandwiches, og om aftenen kan få enkle, italienske retter. Der er også mulighed for at sidde uden for caféen og nyde solen og livet på pladsen. Det ligger i et lidt hipster-område med butikker som Acne, Diesel, Urban Outfitters, Weekday og mange andre lige i nabolaget. Så skal man lige ha’ en kaffepause midt i sin shopping, kan vi klart anbefale dette sted!

Stay tuned for Berlin Food #4 og tjek vores anbefalinger fra sidste gang, vi var i Berlin HER og HER.

2 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Den ultimative guide til en weekend i Århus