Berlin Food #4 – Sidsel & Lasse
New Grenson boots (on sale!)

Berlin Food #4

Transit (link) var nok en af de bedste madoplevelser, vi havde på denne tur til Berlin. De serverer en slags thai-tapas, og det er sindssygt godt. Der findes to Transit-restauranter – den vi besøgte, lå i Mitte på Rosenthaler Strasse. Det ser ikke ud af meget ud fra, men inden for er der en virkelig hyggelig og intim stemning, og folk er bænket ret tæt. Dog ikke så tæt, at det er for meget. Betjeningen er venlig og hurtig, og man får maden serveret helt urealistisk hurtigt. Det gjorde vi i hvert fald. Man kan se lige ind til køkkenet og kokkene, der tilberede maden, så der stikker altså ikke noget under i forhold til madens korte serveringstid. Maden er virkelig også rørende billig. Vi spiste os mætte i de lækreste, små thairetter og fik to øl. Det kom vi af med omkring 220 kroner for. Vi anbefaler virkelig at man svinger forbi Transit, hvis man er i Berlin. Husk at bestille bord – de har tit helt fyldt!

The Bird (link) er efterhånden ved at være en kendt steak- og burgerrestaurant i Berlin – og med god grund. De havde lige åbnet en restaurant nummer to, da vi var i Berlin, og det var altså den, vi besøgte. Stemningen er hyggelig og uformel og betjeningen venlig. Vores billede af burgeren gør den nok ikke helt ret, men belysningen var lidt lav, så det var svært at få et godt billede. Burgerne var sindssygt gode! Virkelig nogle af de bedste burgere, vi måske nogensinde har fået. And we’ve had a few! Fritterne hører bestemt også til i den bedre halvdel hvad angår pommes-standarden. Med en pris på 31€ for to burgere med fritter og drikkevarer, får The Bird en kæmpe anbefaling med herfra!

Tjek vores andre anbefalinger fra vores ture til Berlin HER, HER og HER.

4 kommentarer

 • T

  Okay, tak! Det behøver nemlig ikke være vildt dyrt og fancy, bare et sted med god mad, så vil helt sikkert overveje transit :-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • lasse

   Jeg synes Transit var sygt godt! Virkelig lækkert, hyggelig stemning og helt kanon priser. Men sørg for at bestille bord i god tid. Nok ekstra god tid, når det nu er den dag, det er.

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • T

  Er der en restaurant i vil anbefale i Berlin til Nytår?

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

New Grenson boots (on sale!)