Anbefaling: Condesa – Sidsel & Lasse
Fashion Unit launch

Anbefaling: Condesa

For et par weekender siden besøgte jeg en veninde i Kbh og var med til Bloggers Delights fejring på Sunday. Om lørdagen spiste vi brunch på Lunas og aftensmad på Condesa. Condesa er det tidligere Fortunen og slår sig op på afslappet dining i bar-agtige omgivelser og maden har er tydeligt mexikansk præg. Vi fik majskolber, fisk og tacos med forskelligt fyld. Alt sammen virkelig smagfuldt og krydret med chili, koriander, lime, barbecue og andre gode sager! Stedet er også ideelt til starten på en bytur, man kan få store pitchers med margarita og efter kl ti lukker køkkenet og en DJ kommer og vender plader. Det var heller ikke specielt dyrt. Mad til to og en sodavand hver kostede 450 kr. Stedet ligger i indre by, så det kunne passende være en god afslutning efter en dag med butikskiggeri.

2 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Fashion Unit launch