lazy tuesday – Sidsel & Lasse
270514

lazy tuesday

American Apparel cap, vintage Levi’s jakke, COS “denim” t-shirt, H&M short og Nike Mayfly sneakers

Et outfit fra en dag, hvor Sidsel og jeg (igen, igen) var ude at spise. Vi har simpelthen så travlt for tiden begge to, og lysten og overskuddet til selv at lave mad er bare ikke rigtig til stede for tiden. Vi har heller ikke nogen opvaskemaskine, og vi hader virkelig begge to at vaske op! Det har så resulteret i at vi spiser ude eller køber takeaway omkring halvdelen af de gange, vi spiser sammen på en uge.. Det er dejlig let, men selvfølgelig også lidt dyrere for månedens madbudget! Oh well :) Hvor tit spiser I ude?

2 kommentarer

 • Godt at høre at vi ikke er de eneste der spiser meget ude ;) Vi har endda opvaskemaskine, men den er der heller ingen der gider fylde og tømme. Haha. Ej, så slemt er det ikke, men her i eksamensperioden er det enten blevet til koldskål, rugbrød eller take-away. Det er hverken sundt eller billigt med indisk/burger/pizza udefra, men det er nemt og bekvemt, og det tror jeg vi begge har accepteret at sådan skal det bare være i nogle perioder :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • lasse

   Ja, sådan må det altså bare være en gang imellem! Men det er ikke lige den bedste samvittighed man sidder tilbage med, når man nu rent faktisk godt kan li’ selv at lave mad :P

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

270514