Skønhedstip: mineral veil fra bareminerals – Sidsel & Lasse
lazy tuesday

Skønhedstip: mineral veil fra bareminerals

For et par uger siden fik jeg anbefalet denne mineralpudder af en veninde, og den er altså helt genial! En gang i mellem oplever jeg (og sikkert en del andre kunne jeg forestille mig?) at min hud bliver lidt skinnende i løbet af dagen, især ved t-zonen i ansigtet. Normalt har jeg forsøgt at “duppe” det væk med blotting paper eller toiletpapir i mangel af bedre, og ellers påføre mere farvet mineralpudder, men det har bare ikke altid givet det bedste resultat. Denne pudder fra bareMinerals er altså løsningEN. Jeg påfører min makeup som normalt og børster så et tyndt lag “mineral veil” over, og så holder min hud sig meget pænere, mat og ensartet dagen igennem. Virkelig et optursprodukt! Og at det så er lavet på samme mineralbase som min pudder og solskinspudder også, er bare fedt. Det blender super godt sammen, og man føler ikke at man har en hel sminkemaske i hovedet. Det er ikke så tit igen, at jeg giver makeup-råd her på bloggen, måske fordi jeg ikke går synderligt meget op i emnet, det skal bare fungere, men når jeg alligevel falder over et produkt, som har gjort markant forskel for mig, så ville jeg lige sige det videre. Og så har Asos tilfældigvis bareMinerals til halvdelen af, hvad det koster i butikkerne derhjemme :) Find “mineral veil” HER, mineralpudder HER, børste HER eller det ultimative kit med alle tre dele plus den geniale “warmth” pudder HER.

Indeholder affiliate links

2 kommentarer

 • Nanna

  Den lyder go! :-) Hvad farve har du den i? Det er altid så svært at finde den rigtige farve når man bestiller over nettet..

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • sidsel

   Den er toppen! ;) Ja det var selvfølgelig en idé at oplyse det også! Jeg har taget den der bare hedder “Mineral veil”. Jeg tror den anden har en smule shine i sig, hvor denne er helt mat.

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

lazy tuesday