Northside ’14: Fredag – Sidsel & Lasse
NORTHSIDE 2014!!!

Northside ’14: Fredag

Northside Festival 2014 er skudt i gang, og vi havde den sjoveste fredag! Hold nu op, hvor var vejret også godt! Nærmest det bedste, det nogensinde har været på NS? Det er jo min Northside-debut, så jeg er glad for at have ramt det her gode vejr :) Jeg går og tager lidt billeder, og så filmer jeg også lidt til en lille stemningsvideo, som selvfølgelig kommer på bloggen (hvis den bliver god!).

Vi fik hørt Reptile Youth, Oh Land, (lidt) Quadron, Franz Ferdinand, Lana Del Rey og den første halvdel af The National. Så kunne vores fødder altså ikke mere, og smuttede hjem. Personligt synes jeg de bedste koncerter var Reptile Youth og Franz Ferdinand – der var gang i den! Sidsel var rigtig glad for koncerten med Oh Land og er enig med mig i, at Franz Ferdinand også gav den god gas.

Af mad fik vi prøvet Northside-burgeren, oksefrikadeller med kartoffelsalat (på billedet ovenover) og Fisn n’ Chips. Det var faktisk rigtig godt alt sammen. Madniveauet er virkelig højt på NS sammenlignet med andre festivaler, synes vi. Det er virkelig godt! Har lyst til at prøve ALLE madboder, men det kan man jo nærmest ikke nå :)

Alt i alt en rigtig god første dag på Northside, selvom der dog var lidt bøvl hist og her. Forsinket åbning, lange køer, problemer med betalingsarmbånd og dankort-terminalerne. Heldigvis havde vi taget kontanter med! Og det gør vi nok også i dag. Bare for en sikkerheds skyld.

Håber de af jer, som er til NS havde en god fredag og får en endnu bedre lørdag og søndag! Vi ses derude ;)

2 kommentarer

 • Katrine

  Hej, må jeg have lov at spørge hvilket kamera I bruger? Det er virkelig gode billeder! God aften.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • sidsel

   Tak, Katrine! Disse billeder er taget med et Sony Nex 5N

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

NORTHSIDE 2014!!!