Middag på Le Coq – Sidsel & Lasse
9 gode køb fra Asos

Middag på Le Coq

For ikke så længe siden spiste Lasse og jeg en dejlig middag på Le Coq. Vi har ellers hidtil kun spist til deres billige arrangement Mad&Fad, som foregår i “bar-delen”, men denne gang var vi på restauranten. Her fik vi smagt en masse franske delikatesser, for, som navnet antyder, har Le Coq fokus på det franske køkken, og jeg vil faktisk vove at påstå, at det nok kan være svært at finde en bistro i Paris, der serverer lige så veltilberedte og autentiske retter som Le Coq. Man skal have en god appetit med sig, for det er tung mad med masser af fedt, salt og smag, men det er virkelig så englene synger!

Vi delte en charcuteri-tallerken til forret med dejligt lunt brød til. Her var rigelig mad, og vi blev enige om, at det var godt at vi havde delt en portion. Efter fennikelsalami, saucisson, paté, skinke og en virkelig god sennepsaoli skulle vi lige have pusten inden hovedretten! Lasse havde bestilt boeuf bearnaise og jeg fik confit de canard alá orange. Vores kød og fjerkræ var super smagfuldt og mørt, og tilbehøret i form a pomfritter og brasede kartofler var sprødt og salt. Lasses bearnaise var virkelig fuldfed og tyk, og gik perfekt til både bøf, asparges og fritter. Der findes altså næsten ikke noget bedre, når den ret sidder i skabet! Jeg kunne godt have ønsket mig en lidt mere spændende grøntsag til min and end frissésalat, som vi også havde fået til vores forret. Og så var det også lidt sparsomt med min ande/orange-sauce. Alt i alt var det dog stadig en dejlig ret, og den møre and med det sprødeste skind trak op. Vi ville egentlig gerne havde smagt deres creme brulee til dessert, men vi måtte give op! Regningen endte på lidt over 700 kroner inklusiv øl og vand, så her er måske ikke tale om et SU-venligt måltid, men det var virkelig smagfuldt og top-selvforkælelse, som vi syntes var pengene værd :)

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

9 gode køb fra Asos