På besøg i Væksthusene – Sidsel & Lasse
fredagsmusik: 4 remixes jeg lytter til

På besøg i Væksthusene

Her har I en række billeder fra et af vores besøg i Væksthusene i Botanisk Have, der nu endelig er åbnet for offentligheden. Vi er super begejstrede, da stedet kun ligger fem minutter fra vores lejlighed. Man kan med fordel kombinere et besøg i drivhusene, hvor der vokser alverdens planter fra forskellige klimazoner, med et besøg i den lille hyggelige café. Som I kan se på billederne er maden et lidt anderledes (mere nordisk?) bud på cafémad, og maden er super velsmagende og billig! For 190 kroner fik vi både dagens ret (røget svin med pebersauce og perlespelt), dagens salat (blandede salater, citrondressing, oliven, hummus, brød, rodfrugtchips), vand, saft, iskaffe og to kager (brownie og limekage med marscapone og rabarberkompot)! Det er en perfekt søndagsudflugt, hvis man spørger os :)

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

fredagsmusik: 4 remixes jeg lytter til