The best of Italy – Sidsel & Lasse
Wes Lang on the wall

The best of Italy

I weekenden vendte jeg hjem efter en dejlig ferie i Italien. Ovenover ser I en række af de bedste skud fra turen (inklusiv et af mine søde søstre og jeg til housewarming hos venner). Vi var endnu engang bosat i Ventimiglia, men tilbragte også en del tid i dalene i området. Som I nok kan fornemme har maden fyldt en del på turen! Ligurien er på mange måder Italiens spisekammer, og derfor skal man naturligvis nå at smage så meget forskellige som muligt. Af egnsspecialiteter kan bl.a. nævnes mandler, oliven, trøffel, porcinisvampe, tomater, zucchini, ferskner og ost. Og dertil kommer så alle de klassiske italienske retter og mere specielle råvarer som kanin og vildsvin. Vi var alle enige om, at italienerne er fantastisk gode til at få meget smag ud af få gode råvarer. Frisk pasta vendt i smør, tomat, basilikum og ricotta var fx en himmelsk frokost. Jeg er i hvert fald blevet inspireret til madlavningen derhjemme!

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Wes Lang on the wall