Billeder fra vores modeuge – Sidsel & Lasse
Konkurrence: Vind billetter til Corabelle

Billeder fra vores modeuge

HAN Kjøbenhavn afholdt et virkelig sejt show i Halmlageret i Carlsberg byen, hvor gulvet først blev oversvømmet af en slags hvidt vand, som modellerne derefter plaskede rundt i med bare fødder.

Vand-temaet fortsatte hos Henrik Vibskov, dog i en lidt anden, og mere vild, form. Et hold af virkelig dygtige dansere dansede energisk rundt i en vandfyldt firkant mens modellerne spadserede forbi i Vibskovs SS15-kollektion. De der sad på første række fik plasket lidt vand på sig, og det var sjovt at se stemningen blive lidt mindre formel af det. Virkelig et sejt show, selvom kollektionen måske trådte lidt i baggrunden på grund af danserne.

Sidsels og mine matchende hvide sneakers til Vibskov-showet. Mine fra Filling Pieces og Sidsels fra Whyred (her).

Asger Juel Larsen viste en kollektion med masser af punk og heavy metal. Under showet var der fuld drøn på live trommer, guitar, bas og punk-vokal, som passede ret godt til kollektionens udtryk. Ganske godt afviklet show!

Til venstre er et lille #puddlegram billede fra Vibskov-showet, som jeg lige så mit snit til at knipse mens vi ventede. Til højre er det et billede fra HAN Kjøbenhavn, hvor modellen bærer en sindssygt sej jakke, som jeg godt kunne tænke mig at kigge nærmere på, når vi når til forår/sommer 2015. Den blev også vist frem i lysegrå, som måske endda var endnu federe.

Jeg startede på praktik om mandagen i modeugen, så det var en ret hektisk uge. Jeg fik set tre shows – to af dem sammen med Sidsel – og kom til et par fester. Det var egentlig meget fint. Tror ikke jeg ville synes det var fedt at drøne rundt til alle shows og alle fester. Det er simpelthen for hårdt! Og det er jo heller ikke hardcore modenyheder, vi plejer at blogge om. Det er der heldigvis andre, der gør meget bedre. Samtidigt kan man også bare mærke, at det virkelig skal være et fedt show, for at man rent faktisk gider tage rundt til de forskellige venues, vente, stå i kø og så se det hele være overstået 10 minutter senere. Selv hvis jeg blev fragtet rundt fra show til show og sad på forreste række hver gang, tror jeg ikke jeg ville orke det i længden. Jeg har dog stor respekt for dem, der kan overskue det og samtidigt nyder det fuldt ud! Det er sejt gået. Man må være helt færdig efter sådan en omgang.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Konkurrence: Vind billetter til Corabelle