Shoppeguide til Paris – Sidsel & Lasse
140814

Shoppeguide til Paris

Her følger vores shoppeguide til byernes by. Selvom det selvfølgelig ikke er raketvidenskab at finde frem til en H&M eller to, så tænkte vi, at I måske gerne vil have vores liste med butikker alligevel. Der er især et par gode franske brands at holde øje med. Og en APC surplus ikke mindst! I finder adresser og korte beskrivelser nedenfor :)

COS (4 rue des rosier, 3 Rue de Grenelle, 68 rue Montmartre): Alle tre COS var relativt store og med et godt udvalg, syntes vi. Man kan i øvrigt gøre sig en lille besparelse ved at købe COS-produkter i euro frem for kroner :)

& Other Stories (277, rue Saint-Honoré): Rigtig fin og STOR butik. Jeg kan altid finde noget hos Stories.. sko, undertøj, cremer, lys, smykker, tøj. Kombiner en tur i butikken med en tur i Colette, de ligger tæt på hinanden.

H&M (88/120 Rue de rivoli + Champs-Elysees): Der ligger en del H&M-butikker i byen, men vi fandt et par gode, store på Rue de Rivoli og Champs-Elysees.

Colette (213 Rue Saint Honoré): Endnu et hypet Paris-fænomen. Vi synes dog ikke at det er så dyrt og prætentiøst, som mange ellers siger (okay lidt.. det er måske en kende skørt at have en ansat KUN til at fortælle om duftlys. Han endte dog med at overbevise mig, for jeg gik da derfra med et!). Stort udvalg af parfumer, notesbøger, sneaks, tees, duftlys, alverdens dippedutter og så er der DYRT tøj på overetagen. Vi snakker 20.000 for en hættetrøje. Men klart et besøg værd :)

Galeries Lafayette Montparnasse (22 Rue du Dépar): Paris’ pendant til Illum eller Magasin kunne man sige, men meget finere. Gå derind om ikke for andet, så for at se de fantastiske bygninger, som Lafayette også er.  Og ellers kan man finde alle de store high-end mærker der.

Isabel Marant (16 Rue de Charonne): Vi nåede desværre ikke herind, men jeg forestiller mig at det er en fin butik. Bare ærgerligt at den ligger lidt “afsides” i forhold til de andre områder i Paris med butikker.

MUJI (Forum Des Halles , Rue Rambuteau): Jeg elsker at kigge i MUJI, og Lasse er faktisk også blevet meget glad for konceptet! Her kan man finde alt det, man ikke vidste man manglede. Jerseysengetøj, duftlys, akrylbokse, skumdispensere and all that jazz.

Kabuki (25 Rue Étienne Marcel): Kabuki er en konceptbutik, der huser alle de store mærker som Balenciaga, Givenchy, Wang osv. Gå kun derind hvis du har penge på lommen ;)

Maje (bl.a. 267 Rue Saint Honoré): Et fransk brand som man finder rigtig mange steder. Det er halvdyrt, men meget af det de laver rigtig pænt. Især pæne lædervarer!

Kitsuné (1 Rue Thérèse): Kitsuné er blevet ret populært på det seneste og føres så vidt jeg ved kun i Strøm herhjemme? I Paris findes en butik kun med Kitsuné og den er et besøg værd :)

Uniqlo (17 Rue Scribe): Lasse og jeg elsker Uniqlo! Det er en kæmpe butik, men specialiserer sig i at have få, gode varer, som de så har i et utal af farver og størrelse. Iblandt deres klassikere kan nævnes kashmirstrikke, dunjakker, silkeskjorter, uldtrøjer og regnfrakker. Jeg købte en kashmir-strik til 450 kr., hvilket er en super pris, hvis man spørger mig!

Merci (111 Boulevard Beaumarchais): Merci er endnu en konceptbutik, der både fører tøj, accessories og interiør. Rigtig fin og rigtig fransk!

The Kooples (bl.a. 191 Rue Saint Honoré): The Kooples er et fransk brand, der er et sjovt mix af sporty, klassisk og mere rock’n’roll. Farveskalaen er ofte sort-hvid-rød. Man kan finde en del gode sager!

APC (38 Rue Madame): APC er et dejligt enkelt mærke med fokus på et klassisk, fransk udtryk. Striber, denim og afdæmpede farver og print går igen. Man kunne sammenligne det lidt med Whyred.

APC Surplus (20 Rue André del Sarte): Hvis man kan lide APC skal man helt klart kigge indenfor i deres outlet, som ligger et stenkast fra Sacre Coeur. Både Lasse og jeg var meget fristede af de ting, de havde hængende. Det meste er på 50%, så man kan gøre sig nogle gode kup!

Surface to Air (108 Rue Vieille du Temple): Vildt pæn butik og vildt pænt tøj! Rimelig dyrt, men samtidig et sted hvor man kan gøre sig et køb, der kan holde mange år frem.

BA&SH (22 Rue des Francs Bourgeois): BA&SH er et fransk brand, der laver feminint og smukt tøj. Der er fokus på lette materialer, dybe udskæringer og flotte silhuetter. Kunne godt købe mig fattig der!

Sandro (50 Rue Vieille du Temple): Laver både herre- og dametøj og ligger et utal af steder. Både Lasse og jeg var ret begejstrede for Sandro. De laver rigtig mange pæne bluser, strik og jakker især.

Zara (88 Rue de Rivoli): Også Zara ligger der mange af i Paris og de er klart et kig værd, selvom de jo ikke er så forskellige fra den danske! Man kan dog være heldig at finde andre styles i de franske, da det ikke altid er de samme ting, der er eftertragtede fra land til land.

ARTAZART (83 quai de Valmy): Bogbutik med utrolig mange flotte og inspirerende bøger, coffee table books, fine notesbøger osv.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

140814