Ude at køre med Ka - Sidsel & Lasse
Shoppeguide til Paris

Ude at køre med Ka

Vi har haft den dejligste weekend, hvor vi har været så heldige at få lov at låne en Ford Ka til at drøne rundt i. Lige nu bor jeg jo i København og Sidsel i Aarhus, så det er rart at kunne lave en masse hyggeligt sammen, og når man har et køretøj til rådighed, åbner det op for mange muligheder. På vores weekend nåede Ka’en derfor både forbi Ebeltoft, Øer, Stilling, Galten og Aarhus. Så der var fart på! :)

Jeg må indrømme, at Sidsel og jeg, som de bymennesker vi er, faktisk sværger ret meget til vores cykler, og den lethed der er forbundet med at komme fra A til B på jernhesten. Når det er sagt, så giver det virkelig nogle udviddede muligheder, når man har adgang til en bil. Jeg tror ikke nogen af os havde lyst til at cykle til og fra Ebeltoft – især ikke med det mildest talt skiftende vejr, vi havde i weekenden. Og når besøget kun var for en kort stund, så havde vi ligeledes ikke lyst til at spilde dyrebare timer på offentlig transport. Så der var det jo altafgørende at ha’ adgang til en bil. Allerede fredag kunne vi mærke, at man ret nemt kunne blive afhængig af at ha’ den lille Ka! Skulle vi ha’ en bil lige nu, ville valget helt sikkert falde på en lille citybil og kunne velsagtens være en Ford Ka. Perfekt lille bil til to bymennesker, nem at køre i og faktisk også Danmarks billigste fra kun 65.000 kroner eller 795 kroner om måneden med finansiering (!) – det ville selv to studerende som os kunne få til at hænge sammen økonomisk, hvilket faktisk er lidt tankevækkende. Mht. benzin var den også meget økonomisk. I sidste ende er det dog bekvemmelighed og frihed, der for os er nøgleordene ved at være bilejer, og det er bestemt ikke at kimse ad.

Lidt senere på ugen får I at se, hvad vores tour de Østjylland i weekenden bød på :) So stay tuned! Husk forresten også at deltage i Fords konkurrence på Instagram, hvor du uploader et billede med #kamademedoit @forddanmark, og viser noget sjovt eller anderledes I har gjort, eller kunne finde på at gøre med en bil til rådighed :) Præmien er en oplevelse til en værdi af 999 kroner.

Sponsoreret indlæg

   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Shoppeguide til Paris