Kamademedoit - Sidsel & Lasse
Små men gode køb

Kamademedoit

I denne weekend havde vi, som bekendt, fået lov at fræse rundt i en Ford Ka. Jeg smuttede fra København for at besøge Sidsel, og tiden skulle bestemt ikke spildes! Da jeg hoppede af bussen i Aarhus sidst på eftermiddagen hentede vi min søster, og kørte så alle tre til mine forældres sommerhus lige uden for Ebeltoft, hvor vi gik tur på stranden, fik god aftensmad og familiehyggede til den helt store guldmedalje. Lørdag formiddag stod på sol og kaffe på terrassen, brunch og brombærplukning før turen gik til Stilling. Her skulle vi til familiefødselsdag på Sidsels side af familien. Det foregik på Sidsels farmors gård på landet, og jeg fik selvfølgelig lige lejlighed til at gå ud og fodre hestene. Jeg er helt pjattet med at fodre alle slags dyr… og klappe dem. Det fik Sidsel og hendes søster lige foreviget på Instagram (som nederste billede så fint viser). Total idyl! Lørdag aften kørte vi til Galten for at overnatte hos Sidsels forældre og fortsætte weekenden i familiehyggens tegn. Søndag kørte vi så til sidst tilbage til Aarhus, og senere blev jeg kørt til bussen, så jeg kunne komme tilbage til København. Alt i alt en helt vildt dejlig weekend, som ikke kunnet ha’ ladet sig gøre uden vores Ford Ka.

Nogle mænd vil måske ikke bryde sig om at skulle køre rundt i så lille og ikke-flashy en bil (især ikke hvis den har pink skrift på siden som vores), men det må jeg nu indrømme, at jeg ikke har noget som helst problem med. Jeg hviler (åbenbart) nok i min maskulinitet til at kunne fodre heste på idyllisk belyste marker og til at køre rundt i små biler med lyserød skrift på ;) Grunden til at jeg (og Sidsel, for den sags skyld) først og fremmest er begejstrede for Ford Ka er, at det er Danmarks billigste bil, der kan finansieres for 795 kroner om måneden på afbetaling. Det er da til at forstå! Det er selvfølgelig uden forsikring, benzin og vedligeholdelse, men alligevel. Derudover er størrelsen helt perfekt til et par bymennesker som os, der skal kunne parkere på små steder og ikke behøver et kæmpe bagagerum eller vildt meget plads på bagsædet. Den frihed, man får, når man har en bil til rådighed, havde vi mulighed for at føle lidt på denne weekend. Og det er bestemt noget, man godt kunne blive afhængig af. Så nu må vi se, om vi fremover kan nøjes med cyklerne, eller om der skal et større køretøj på banen. Vi siger i hvert fald tak til Ford for smagsprøven på livet som bilejer :)

Husk også at deltage i Fords konkurrence på Instagram, hvor du uploader et billede med #kamademedoit @forddanmark, og viser noget sjovt eller anderledes I har gjort, eller kunne finde på at gøre med en bil til rådighed :) Præmien er en oplevelse til en værdi af 999 kroner.

Sponsoreret indlæg

5 kommentarer

 • Kristian

  Billede to! Mmmmm :P ;)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Gitte

  Helt vildt fine billeder og video. Jeg er tosset med det!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • lasse

   Tusind tak Gitte! Det er sørme dejligt at høre :) Vi har da også lagt lidt tid i det, så mange tak for de pæne ord!

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Små men gode køb