SS15 menswear @ Gallery - Sidsel & Lasse
Kamademedoit

SS15 menswear @ Gallery

Garment Project SS15 sneakers

Royal Republiq SS15 tasker

Øverst: Royal Republiq SS15 sneakers // Nederst: Whyred SS15 sneakers

Venstre: Soulland SS15 sweatshirt // Højre: Samsøe & Samsøe SS15 ruskindsjakke

The Last Conspiracy SS15 sneakers (billede lånt af minhvideskjorte)

Sidsel og jeg var, for første gang, inde at kigge på Gallery under modeugen. Hold nu op, hvor var der bare mange brands og mange fede ting! Så sejt at gå rundt og kigge på det hele. Man bliver jo helt ærgerlig over, at det ikke bare er forår 2015 NU! Haha. Jeg faldt i hvert fald over en del ting, som jeg virkelig syntes skilte sig positivt. Det var åbenbart især sko, der faldt i min smag, hvilket bare bekræfter min skoafhængighed. Jeg lover snart at søge hjælp. Mine favoritter er The Last Conspiracy. Hold nu kegle, hvor gør de det godt! Har lyst til at gå i alle deres sko. Lånte lige billedet fra en ny herreblog på Bloggers Delight, nemlig minhvideskjorte – tjek dem ud!

Ellers var jeg helt pjattet med Soullands kollektion. Sindssygt fed! Især sweatshirten var jeg ret pjattet med. Også Samsøe & Samsøe havde lavet en virkelig lækker kollektion, der blandt andet indeholdt en god omgang lækre læderjakker. Royal Republiq har virkelig også udviklet sig i en positiv retning, synes jeg. Deres sko bliver flottere og flottere, og deres lædertasker er tæt på perfekte. Priserne synes jeg umiddelbart også er blevet skruet lidt ned i forhold til tidligere, hvilket kun kan siges at være et plus! Til sidst skal Garment Projects da også lige ha’ et par ord med på vejen – de har virkelig formået at hoppe med på clean, simple sneakers-tendensen med en virkelig flot kollektion af kvalitetssneakers, der er til at betale.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Kamademedoit