En aften i skønhedens tegn - Sidsel & Lasse
Stan Smith Reflective

En aften i skønhedens tegnI sidste uge inviterede lokale Naturskøn til bloggerevent. Det var dejligt at der endelig blev holdt noget for de århusianske bloggere, og positivt at se, hvor mange vi efterhånden er blevet! Til aftenen var der stillet lækkerier frem og vi gik alle hjem med en overdådig goodiebag/box med nogle af de produkter, som vi var blevet præsenteret for i løbet af aftenen. Naturskøn fokuserer på naturlige og økologiske skønhedsprodukter og fører en masse lækre mærker som Kevin Murphy, Rudolph Care, Pukka, Ren, Sard og mange flere. Derudover forsøger de også at have mindre kendte mærker repræsenteret, som de mener kan noget helt unikt. Det var bl.a. nogle af de nyere mærker hos Naturskøn vi blev præsenteret for, og jeg glæder mig til at teste dem over de kommende uger :)

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Stan Smith Reflective