Tiger of Sweden SS15 - Woman - Sidsel & Lasse
En aften i skønhedens tegn

Tiger of Sweden SS15 – Woman

Her ser I lidt billeder fra vores hyggelige besøg hos Natalie og Tiger of Sweden. Hver gang vi går derfra er det altid med en masse nye, flotte styles på hjernen. Og så snakker vi altid om hvor flot deres hovedkvarter i Hellerup er. Der kunne vi godt bo. Og de kan bare lade al tøj og interiør blive hængende, tak! Der er ingen tvivl om, at Tiger næsten kun bliver stærkere og stærkere for hver kollektion. Både slim jeans og boyfriend jeans har de efterhånden nailed, og tøjet er enkelt, men med gode detaljer. Ovenover ser I noget af det, som kommer i butikkerne fra februar/marts fra Tiger Jeans linien. Der var også enormt meget pænt på Tiger Woman i øvrigt. Fine Natalie er selv iført sweatshirt og læderbukser fra Tiger Jeans, begge rigtig flotte styles. Mine favoritter fra kollektionen var uden tvivl lædershorts’ene (lavet som afklippet five-pocket jeans), sweatshirten Nat har på og skjorten på det næstøverste billede. Og så er der selvfølgelig også jeansene! Jeg er blevet ret glad for den mellemhøje “Slight”-model, som kommer i en del farver til foråret. Så alt i alt var jeg ret begejstret, som I nok kan høre :) Lasse fortæller mere om herresiden hos Tiger i et indlæg snarest.

Husk at tjekke vores indlæg fra sidste besøg hos Tiger, for at se lidt af det, der er i butikkerne nu.

4 kommentarer

 • Anne

  Girl crush!! Av hvor er hun pæn altså. Og jeg vil (også) gerne vide hvad modellen på hendes sweat hedder, så man kan holde øje til feb/marts :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • sidsel

   Hun er en steg! Stylen hedder “dear” og bliver lavet i både sort og hvid :)

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sikke nogle lækre nyheder. Den sorte sweatshirt som Natalie har på, ved du hvad modellen hedder? Og om den er i butikkerne nu?

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • sidsel

   Virkelig! Den hedder “dear” og rammer butikkerne til februar :)

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

En aften i skønhedens tegn