Gensynsglæde! – Sidsel & Lasse
Vinderen af en Nespresso Pixie

Gensynsglæde!

Nu har Lasse og jeg ikke set hinanden i tre uger, og det føles allerede som meget længere! Hvordan vi har holdt ud 2x 1/2 år tidligere er mig en gåde. Man tager sig nok bare sammen, når man er tvunget til det. Men summa summarum er i hvert fald at jeg har SAVNET min kæreste. Han er cirka min favoritting her i tilværelsen :) Og så er det altså lidt en eremit-tilværelse at bo uden Lasse. Jeg egner mig klart bedst til at bo sammen med nogen, har jeg fundet ud af. Heldigvis går vi nu et par gode dage sammen i møde, det bliver én stor date-weekend har vi aftalt! Adskillelse gør heldigvis kun gensynsglæden større, selv efter syv år sammen (syv år, Niels…). Og så kommer der også en del arrangementer fra nu af der gør, at vi ses mere regelmæssigt igen, hvilket passer mig rigtig godt :) Så nu vil jeg hoppe på toget med en kop kaffe og læse lidt Ud&Se (virkelig et velproduceret blad!), inden den står på restaurantbesøg med Lasse på Vesterbro. Rigtig god weekend til jer!

2 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Vinderen af en Nespresso Pixie