Uniqlo Basics – Sidsel & Lasse
170914

Uniqlo Basics

Heattech t-shirt £12.90,silk shirt £39.90, down parka £59.90cashmere sweater £59.90, merino wool dress £39.90, cashmere v-neck £59.90, cashmere polo £59.90, polkadot silk shirt £39.90cashmere sweater £59.90

Nu er det blevet muligt at bestille Uniqlo-varer til Danmark, og det er vi ret vilde med! Uniqlo har længe været en favorit på basisfronten, og vi skal altid en tur forbi, hvis vi fx er i Berlin eller Paris. Ovenover ser I nogle af de varer, som jeg synes er rigtig god kvalitet til prisen. Købte selv en lysegrå v-neck i cashmere, da vi var i Paris, og faktisk også en sort silkeskjorte som den i den øverste række. Den ligner den klassiske model fra Equipment til forveksling! Hvis man bestiller fra UK-siden koster porto til DK omkring 80 kr, så det kan godt betale sig synes jeg. Det er vel næsten kun H&M, der kan konkurrere med de priser på silke og cashmere, og det er ikke altid lige god kvali, synes jeg. Derfor er det rart, at endnu et highstreet-brand er blevet tilgængeligt herhjemme.

6 kommentarer

 • Pernille

  Hvor er din fine halskæde fra? :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Christine

  Hej Sidsel

  Dejligt tip! Deres butik på 5th i New York er ret vild :-D
  Er helt vil med din strik, og den klæder dig så godt! Kan du evt. fortælle om størrelsen er true to size, eller om den er mindre/større end normalt? :-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • sidsel

   Åh det kunne jeg forestille mig! Den må vi forbi til januar ;)
   Tak, den er så rar at have på! Jeg har taget medium, og jeg bruger normalt small/medium, 36/38.. Den er måske en anelse til den lille side, den skal i hvert fald ikke krympe :)

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Christine

   Ååh så er det i januar i skal afsted! Så misundelig :-D

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • sidsel

   Oui! Det bliver alt for lækkert!

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

170914