Min ønskeseddel – Sidsel & Lasse
130914 - Sidsel

Min ønskeseddel

1: H&M strik 2: Nike Lunar Force sneakers 3: Organic Basics boxershorts og sokker 4: Acne Canada halstørklæde 5: COS strik 6: Acne sweatshirt 7: COS chelsea boots 8: Calvin Klein CK in2u parfume

Ak ja, ak ja! Nu fylder jeg sgu snart år igen. Det er en lidt mærkelig alder, jeg er i lige nu, synes jeg. Jeg var til fødselsdag med en masse af de andre medievidenskabere her i weekenden, og der synes mange af dem at jeg er ved at blive lidt gammel – med et glimt i øjet selvfølgelig ;) Jeg fylder nemlig 26 år, og mange af dem er måske “kun” 23-24. Når jeg til gengæld er på mit praktiksted eller på mit studiejob, er jeg totalt young gun og en af de alleryngste. Så hører man hele tiden “ja, du er jo også så ung”. Det er vildt mærkeligt at være gammel det ene sted, og ung det andet. Men ja, jeg er stadig ung, det ved jeg godt! Nå, nok om det.

Her er min ønskeseddel for i år. Synes virkelig det bliver sværere og sværere at finde på noget at ønske sig! For hvis man har brug for noget, så køber man det jo som regel bare i stedet for at vente på at man måske får det i fødselsdagsgave. Sådan tænker jeg i hvert fald :) Det er dog alligevel lykkes mig at finde på et par ønsker. Jeg mangler især nogle gode trøjer til efteråret og vinteren, så dem er der kommet et par stykker på af. Så synes jeg også Organic Basics pakke med boxershorts og sokker er en ret genial gave. Især hvis man ikke kun køber det af én gang, men giver et abonnement på et år, hvor man får en pakke hvert kvartal. Det er altså smart :)

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

130914 - Sidsel