Vores weekend i billeder – Sidsel & Lasse
W.A.C SS15

Vores weekend i billederI den forgangne weekend var Lasse et smut i Århus for at tage til Oktoberfest på studiet, og for at besøge sin familie og kæreste selvfølgelig :) Det blev en dejlig weekend, som i den grad stod i spisningens tegn! Vi nåede forbi både Köd, La Cabra og Ffood i løbet af lørdag og søndag. Alle tre dejlige steder! Köd ryger der et indlæg op om snarest. La Cabra har vi skrevet om før, og stedet serverer stadig dejlig kaffe og en super morgenkomplet. Den hjemmebagte bolle med Arla Unika ost er bomben! Ffood er et nyt sted, som ligger et stenkast fra vores lejlighed. Det er så fedt endelig at få et lidt mere spændende udvalg på madfronten omkring Vesterbro Torv (Møf er netop åbnet i de gamle Kejserriget-lokaler). Hos Ffood fik vi et vitaminboost i form af friskpresset juice, laksesalat og en sandwich (sandwichen med tuna chipotle i surdejsbrød er out of this world!). Dejligt sted med fokus på velsmagende kvalitetsråvarer.

Udover at kaste ting i ganen var vi også en tur forbi Dokk1 til åbent hus. Det projekt er altså bare for vildt. Kæmpe byggeri, kæmpe fuldautomatisk parkeringshus (vi nærmer os bladerunner-samfundet!) og generelt bare en stortopslået plan for at føre byens liv videre ned mod havnen og vandet. Vi glæder os til at se når de mange projekter står færdige om et par år. Dejligt at Århus efterhånden er blevet så fremadskuende på den kulturelle front :)

4 kommentarer

 • Casper

  Hej lasse, hvor køber du dine basic tees. Har prøvet så mange forskellige, men synes altid de vrider sig mærkeligt i vask. Har du nogle gode basic tees du kan anbefale? :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Lasse

   Hey Casper :) Jeg har basic t-shirts fra en del mærker efterhånden. I den lidt dyrere ende kan jeg anbefale Acne og Our Legacy. De holder godt. Ellers er jeg glad for t-shirts fra COS og Weekday Collection. De holder også rigtig glimrende :)

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Matilde

  Hvor er de flotte blå jeans fra Sidsel?

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

W.A.C SS15