En aften på Köd – Sidsel & Lasse
Hvis jeg skulle klæde Lasse på

En aften på Köd

I har sikkert allerede hørt om KöD – især hvis bopælen hedder Aarhus. Köd fik jo, som I måske ved, en masse omtale før de overhovedet åbnede. Blandt andet fra en masse mennesker, som var fornærmede over navnet. Nå, men det er jo slet ikke det, det skal handle om. Sidsel og jeg var i sidste weekend blevet inviteret til at afprøve det nye koncept og jeg kan godt love jer for, at vi fik en ordentlig omgang kød!

Vi startede begge ud med fisk til forret, så der var plads til de henholdsvis 300g- og 400g-bøffer vi skulle have til hovedret. Jeg fik laksetartar og Sidsel fik kammuslinger. Begge dele udemærket og faktisk overraskende spændende i forhold til at de slår sig op på at servere oksekød! Hovedretten stod så på 400g Hereford Ribeye til mig med chilifritter, bernaise og cæsarsalat til, og 300g Greater Omaha Ribeye til Sidsel. SÅ lækkert kød. Det var en fornøjelse at kæmpe sig igennem. Fritterne var også gode, men vi blev faktisk enige om at chilifritterne var bedst, fordi de var lidt tyndere. Efter hovedretten var vi HELT proppede, men vi fik alligevel klemt desserten ned. Sidsel fik passions-crème brulée og jeg fik en dekonstrueret tarte de citron. Også rigtig fine desserter, selvom creme bruléen vist godt måtte ha’ smagt af lidt mere. Til gengæld var vi helt vilde med deres hjemmelavede limonade, som vi valgte at drikke til det hele. Den var dejligt læskende, sød og frisk, og hjalp gevaldigt på den sidste smule tømmermænd, som vi ankom med.

En ting, vi gerne vil fremhæve efter vores besøg på Köd, er personalet. De var virkelig søde, smilende og venlige hele vejen igennem. Det var næsten helt utroligt at de kunne virke så oprigtigt glade hele aftenen igennem – især på en travl lørdag aften!

Alt i alt havde vi en rigtig dejlig aften, og var helt vildt mætte, da vi gik. Har man lyst til en lækker og syndig omgang bøf uden noget pjat, kan vi helt sikkert anbefale KöD. Bøfferne koster fra 225 kroner og op, og alle sides koster 30 kroner. Så det er hverken vildt budgetvenligt eller vildt dyrt. De ligger på et godt mellemniveau, hvor kvalitet og pris mødes fint, synes vi.

2 kommentarer

 • Anna

  Har slet ikke hørt om den omtale – hvad gik den ud på :)? Især i forhold til navnet, forstår jeg det ikke helt.
  Restauranten lyder god, det kunne være jeg skulle tage et smut derind med min kæreste snart!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • lasse

   Jeg er ikke vildt meget inde i det, men i hovedtræk handlede det vist om at nogle vegetarer/veganere blev stødt af navnet :P Lidt underligt at blive fornærmet, for de er jo mildest talt ikke de eneste, der serverer kød. Men det var åbenbart alligevel nok til at få nogle folk til tasterne. Det endte vist egentlig med at være fedt for dem, for de fik en masse omtale på grund af de vrede Facebook-brugere, som skrev på deres væg og gav dem anmeldelse på én stjerne allerede før de havde åbnet.

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Hvis jeg skulle klæde Lasse på