Under København – Sidsel & Lasse
Skønhedsfavoritter

Under København

Da Sidsel besøgte mig i sidste weekend, havde hun planlagt en lille hemmelig kærestetur til os, og jeg var ret spændt på, hvad hun havde fundet på. Et par af ledetrådene var, at jeg nok ville få lyst til at tage billeder (hvilket hun så absolut havde ret i!) og at selveste Michael Kvium havde fortalt om stedet. Sidsel var til Kvium-reception på ARoS i sidste uge, hvor hun snakkede med Kvium himself, og der faldt snakken altså på Cisternerne. Cisternerne ligger under Søndermarken, og selv kalder de det en urban drypstenshule. Det er et gammelt vandreservoir fra 1800-tallet, som først blev endeligt tømt for vand i 1980’erne. Virkelig et specielt og spændende sted. Vi havde forgæves forsøgt at besøge katakomberne i Paris, da vi var der i august. Så det her var en ganske fin erstatning :)

I øjeblikket udstiller Christian Lemmerz “Andante” som består af en slags hængende lysekrone-skulpturer af lys, voks og folie. Sindssygt flot og helt vildt stemningsfuldt nede i Cisternerne, hvor der virkelig er en vild akkustik og dyster atmosfære. Udstillingen løber frem til d. 30 november, og vi kan på det stærkeste anbefale at kigge forbi. For studerende koster indgangen 40 kroner, og ellers er det 50 kroner :)

6 kommentarer

 • WAUW! What a place! :-) Skønne billeder. Det må helt klart besøges næste gang jeg er i den ende af landet.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • lasse

   Tusind tak :) Ja, det er simpelthen bare et fedt sted. Har sjældent oplevet noget lignende!

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Julie K

  Tak for den supergode inspiration til min næste kærestetur! Jeg vil også nok holde det hemmeligt for min kæreste :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • lasse

   Det var da virkelig så lidt Julie :) Håber du og din kæreste synes det er lige så spændende som vi gjorde!

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Waaauuuuu smukke billeder, det ser helt fantastisk ud.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • lasse

   Tusind tak :) Det var sødt sagt! Det var virkelig også en fed oplevelse.

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Skønhedsfavoritter