Mads Munch Illustration – Sidsel & Lasse
Cocks & Cows

Mads Munch Illustration


Vi har været så heldige at blive foreviget af den dygtige Mads Munch. Mads er lokal Århus-kunstner/poet/forfatter og vi synes han kan noget rigtig fint med sin streg. Det er ikke let at få genkendelighed og personlighed ind i en illustration, der er så fattig på detaljer, men det synes vi altså han har formået her. Vi ved ikke om I kan genkende hvilket billede han har tegnet ud fra, men ellers kan det ses her. Det er et rigtig fint minde at have hængende og passer godt ind i vores øvrige indretning. Bedst af alt er, at Mads tager 350 kr. for et portræt. Det er billigt, når man tænker på hvor meget arbejder der ligger forud for det endelige billede. Inden længe bringer vi et indlæg fra Mads’ hjem, hvor I kan se hvordan han arbejder. Indtil da kan vi kun anbefale at kigge forbi hans instagram mdsmnch og se de øvrige illustration han laver. Han sælger både portrætter og de øvrige illustrationer, og hvis man er interesseret i et køb kontakter man ham bare på mdsmnch@gmail.com :)

3 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Cocks & Cows