Opdateret Aarhus-guide

Kæreste-adfærd

Nu har vi efterhånden været kærester i ret lang tid, og med årene bliver man mere og mere opmærksom på, hvordan andre kærestepar opfører sig og hvordan de gør tingene i forhold til en selv. Vi har lavet en lille liste over en række ting, som vi undrer os over (og vi er helt sikkert skyldige i flere af punkterne selv!). Så er det er altså ikke ment som kritik, nærmere bare en slags betragtninger ;)

– Når kærestepar (eller andre, der er lidt for glade for hinanden) snaver i offentligheden. Det er dejligt at I er glade for hinanden. But get a room! (okay, vi dømmer lidt..)

– Når kærestepar skal bede hinanden om lov til at tage i byen. Det er altså bare lidt sjovere, når man kan tage af sted uden at være bange for, at den anden sidder og er nervøs derhjemme :)

– Når kærestepar skal gøre alting sammen. “Hey drenge, skal vi ikke tage i sommerhus i weekenden? Jo, helt sikkert! Bare så længe jeg kan få lov til at tage Marianne med.”. Nogle gange skal den ene halvdel måske bare blive hjemme.

– Når den ene bestemmer det tøj, den anden skal købe. Gælder det egentlig begge veje rundt, eller er det kun kvinder der bestemmer, hvad mændene skal gå i?

– Når kærester kalder hinanden “musse”, “mulle”, “mullebabs” og andre mærkelige ord og lyde (også kaldet kæreste-lingo).

– Når to menneskers snack-indtag fordobles når de bliver kærester. Er det fordi man hygger mere, eller falder snack-moralen bare, når man får en kæreste? (Den her er vi selv ret så skyldige i. Vi har sågar introduceret begrebet “snackpizza”, hvor vi køber en pizza til deling efter aftensmaden… lidt et skråplan!)

– Når kærestepar bliver jaloux på hinanden, hvis den ene skal til en fest, hvor der er mange deltagere af det modsatte køn. Forhåbentlig kan man opholde sig i et rum med folk af det andet køn, uden at man er nødt til at være sammen med dem alle sammen? ;)

– Kærestepar, som bruger alle deres penge på at give hinanden gaver. Det er jo egentlig meget sødt, men hvis man er nødt til at spise havregryn resten af måneden for at købe en dyr taske til sin dame, er det så ikke lidt i overkanten?

– Når et kærestepar føler en vild trang til at dele deres forhold med fremmede på nettet (hæ hæ).

– Når et kæresterpar laver lister over underlige ting, kærestepar gør.

 

Hvilke ting har vi glemt? Der må være noget ;)

   

17 kommentarer

 • Stine

  Og så blev I lige de sejeste mennesker i verden! Snack-pizza, det er uden tvivl det mest geniale, jeg har længe har hørt! Min kæreste og jeg snacker selv for vildt – jeg har egentlig altid gjort det, men jeg har fået ham med på bølgen. Jeg har det bedst med mig selv, hvis vi er to om det! :-D

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • lasse

   Præcis! Man lokker hinanden i det vildeste fordærv :D Og tak for anderkendelsen for snack pizza! Håber I tager den til jer hjemme hos dig og din kæreste ;)

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jer 2,

  Angående punkt 5, “kæreste-lingo:

  Engang i september kom jeg sent hjem. Min daværende kæreste og jeg var lige gået hvert til sit. Altså, den selvsamme aften. Ergo, jeg kunne have kvalt en hundehvalp, hvis den havde tigget efter nusseri. Hvis Bridget Jones transformeredes til Hulk, hver gang hun blev rasende, havde det nok stemt fint overens med min mentale tilstand på det givne tidspunkt.

  Hjem kommer jeg. Sidsel, du er på besøg. Og Lasse vælger uden at tøve at kalde dig for “Schnitzel”. Fucking “Schnitzel”. Virkelig? I det øjeblik jeg hørte dét, kunne jeg have kastet med sakse imod en ballonkunstner eller leget med ild i den sydamerikanske regnskov.

  Jeg gjorde dog ingen af delene. Og da jeg heller ikke kunne kvæle mig selv i min pude, er jeg her stadig den dag i dag og kan derfor konkludere, at såkaldt “kæreste-lingo” er the shit, når man har en kæreste. Og når man ikke har; ja, så vil man hellere skydes i øjet med perlesten fra en slangebøsse end at høre på forelskede par kysse hinanden med ord.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • sidsel

   Man skal høre sandheden fra børn og Phillip Monge! Er så udpræget ikke i tvivl om, at det må have føltes præcis sådan. Hvis trangen melder sig igen, skal jeg nok finde noget ild og nogle sakse.
   Jeg vil dog sige, at jeg er begyndt at fundere over, hvor fedt det egentlig er at mit, nu tilsyneladende meget udbredte, kaldenavn dækker over betegnelsen for et fladtbanket stykke grisekød i panering… Det kalder på en intervention.

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • lasse

   Word! (p.s andre læsere – Phillip er ham, jeg bor hos i København, og han mener det godt. Bare læs hele hans kommentar som om den er skrevet med et glimt i øjet)

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Camilla K.

   Det er jo en stjerne-kommentar fra Phillip Monge – også med glimt i øjet :) Jeg kan lige se (læs: høre) det for mig, og jeg kender jer kun gennem bloggen. Faktisk tog jeg mig selv i at skraldgrine, yderst upassende højlydt, så tårerne trillede ned af kinderne på mig, da jeg læste kommentaren. Jeg ser allerede en “gæsteblogger in spe”. ;) Og “Schnitzel” – den er jeg stadig ikke kommet mig over. At blive skudt i øjet med perlesten fra en slangebøsse, lyder dog heller ikke udbredt rart – haha :)

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • lasse

   Haha, jamen det var da godt du kunne li’ kommentaren! ;) Phillip er også god til at skrive sjovt. Faktisk kommer der også et lille gæsteindlæg fra ham inden længe.

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anna

  Haha, den med kæreste-lingo kan jeg så meget nikke genkendende til! Min kæreste forsvor i starten af vores forhold, at han ville kalde mig pusse-nussede kælenavne… Men nu kalder han mig musling. Enough said!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • sidsel

   Haha, det bedste er næsten den slags! Ingen er immun når det kommer til kæreste-lingo! Musling er i øvrigt også en favorit herhjemme ;)

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • So true! Haha, fedt indlæg!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ida

  I har set os snave i alle lyskryds i Århus, væn jer til det! Vores kæreste-lingo har også taget overhånd. Og så laver vi begge to det dér med at sige “vi” i stedet for “jeg”. Symbiosen er total…ej ok ikke helt. Men næsten!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • sidsel

   aaaaddr…get a room! Åh nej, det er sidste skridt inden den fuldbyrdede symbiose, haha! Next stop: fællesøkonomi, andelsbolig og city-bil…

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Ida

   Vi flytter i rækkehus om et år, du! Og det er ikke engang for sjov?!

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • sidsel

   Hahaha. Der kan du bare se!

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Kan også nikke genkendende til flere ting ;-) Vil dog tilføje interne jokes/ord/sætninger/citater osv. Nogle gange kan man blive helt koblet af en samtale, fordi den drejer i en meget intern retning ;-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • sidsel

   Ja de interne hentydninger kan virkelig også kamme over nogen gange! Og transitionen fra kæreste-land til den ægte verden er ikke altid lige smooth!

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Opdateret Aarhus-guide