Adventskonkurrence: Organic Basics - Sidsel & Lasse
291114

Adventskonkurrence: Organic Basics

Så blev det pludselig den 1. advent! Det betyder selvfølgelig, at vi skyder gang i vores første adventskonkurrence. Vi har fire seje Aarhus-baserede konkurrencer klar til jer. Den første præmie udlodder vi i samarbejde med de seje mennesker bag Organic Basics (de herlige fyre på ovenstående billede) –  et halvt års abonnement på de lækre boxershorts og sokker fra OB til en værdi på 498 kroner. Kort sagt fungerer det sådan, at man hvert kvartal får tilsendt boxershorts og sokker, så man ikke selv skal tænke på at købe nye. Ret smart!

Vi vil faktisk gerne ha’ jer kvinder i spil i denne konkurrence – for at deltage, skal I nemlig fortælle, hvem I synes, skal vinde et halvt års abonnement, og hvorfor det lige skal være ham. Det kunne være fedt at få jeres ærlige historier på bordet, for der må virkelig være nogle kærester, mænd, brødre og venner derude, der ikke altid er lige gode til at få skiftet ud i rotationen på underbenklæderne. I mandlige læsere må naturligvis også gerne nominere jer selv eller en mand, I kender, som I mener, fortjener at vinde et halvt års abonnement!

Konkurrencen slutter næste søndag, altså den 2. advent, kl. 12.00.

Vi glæder os til at læse, hvem I vælger! Husk at skrive jeres mail i e-mail-feltet i kommentaren, så vi kan kontakte dig, hvis du vinder. Held og lykke :)

Husk at du også kan følge Organic Basics på Facebook og Instagram.

   

117 kommentarer

 • Ditte christoffersen

  Min skønne kæreste. Han har glemt at undertøj godt må udskiftes i ny og næ og derfor har mange af hans underdrenge frit udsyn til hellighederne- ja ofte dingler de ud. Til stor morskab for andre

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ida V.R.

  Min storebror, fordi han overhovedet ikke interesserer sig for den slags. ;)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Maria

  Jeg kan se på kommentarerne, at vi er mange piger, der ønsker pæne underklæder til vores kærester, men ikke desto mindre nominerer jeg min søde kæreste, som i forgårs kunne konstatere, at underbuksesamlingen nu lå på seks styk, efter at have hevet hele to slidte par til storskrald. Når begge balder blafrer i sprækken på buksen, må man jo sande, at de skal ud. Men han ville simpelthen blive så glad for nye underbukser – af en eller anden årsag får han aldrig købt dem; det bliver altid til sko, skjorter og andet spændende i stedet.
  I øvrigt en fed konkurrence, I afholder. Kan I have en dejlig jul.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Frederik

  Jeg har en bekendelse. Jeg fik for en måneds tid siden stjålet mit vasketøj. Og har derfor kun et par underbukser tilbage. Jeg har ikke tal på hvor mange gange jeg har vendt dem på vrangen, og vasket dem i håndvasken. Jeg burde have købt noget nyt, men det er bare det kedeligste at købe undertøj til sig selv….

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ida

  Jeg vil være rigtig glad hvis jeg vandt et abonnement til min kæreste, fordi han har verdens dejligeste og pæneste numse – dog bliver den ikke altid pakket lige godt ind. Jeg vil derimod elske, at se ham i Organic Basics underbukser – synes især om hele idéen bag organic basics! Og de er oven i købte ret lækre ;-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Karolina

  Min kæreste er øjensyneligt blind over for brugte underbukser. De ligge ri hvert fald i hele lejligheden, og lige meget hvor mange (for det meste) søde kommentarer han får der på, bliver de altså bare liggende. Jeg tror måske han er underbukseblind, men man kunne måske håbe at han med nye lækre par ville sætte lidt mere pris på dem og behandle dem lidt bedre end hans andre gamle omgange.
  Nåh ja, og så ville det da heller ikke gøre noget at de hele ikke var tivoli farvet…

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Nynne Højbjerg

  Jeg synes, at min kæreste skal vinde. Han mangler altid strømper og underbukser. De forsvinder simpelthen, eller også er det fordi der går længe imellem, at han vasker sit tøj (hans vasketøj kommer aldrig i bund, og han vasker kun i yderste nødstilfælde). Sommetider gør jeg det for ham, fordi han ikke formår at gøre det selv, inden han er løbet tør. Han kunne aldrig drømme om selv at købe nyt, fordi han forstår ikke, han mangler. Så ville være dejligt, hvis jeg kunne slippe for det ;-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Louise

  Jeg synes, at min kæreste skulle vinde! Han har ALTID forskellige sokker på, og hans underbukser er simpelthen de grimmeste og mest slidte (undskyld skat)… Hvor ville det også være ret, at JEG havde noget pænt at kigge på ;-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Min storebror er blevet far for under et år siden, og har derfor mange ting at holde styr på sammen med sin søde kone. Det ville derfor være lækkert for ham med denne super nemme løsning, hvor alle de gode basics bliver tilsendt med posten. Jeg ved han ville elske det.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Randi

  Min kæreste. Det kommer ALTID bag på ham når der ikke er mere rent undertøj eller flere sokker tilbage;)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Josephine Emilie Hansen

  Min kæreste fortjener helt afgjort denne præmie!
  Han er dejlig som dagen er lang, men han kunne godt bruge noget mere stilet og enkelt undertøj, haha :-D Og når man så er på SU, så er det ikke noget man ‘bare lige’ går ud og finder. Så det fortjener han (og jeg..) i hvert fald ;-) En ekstra, tidlig julegave, hehe :-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Christine

  Aaarh, jeg vil så gerne vinde et abonnement til min kæreste. Hans påske underhylere med harer er mindre charmerende i længden – omend de sikrer et godt grin .. Men når manden ejer fem par i forskellige farver så bliver det lige stramt nok. Så han kunne virkelig godt bruge nogle flotte, sorte, som de meget pæne opfindere bærer.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Line Lo

  Min mand mangler virkelig at få fyldt skabet op med nye boxershorts. Han bruger dem til de er helt slidt op og har huller i skridtet. Forleden havde han et par på, som var helt gennemsigtige på røven og da jeg gjorde ham opmærksom på det, kunne han hive stoffet i stykker så let som ingenting. SÅ sådan et abonnement ville virkelig gøre underværker!!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Nanna

  Min kæreste skal vinde, fordi han, hånden på hjertet, har den pæneste numse, jeg nogensine har set. Desværre bliver den nogengange pakket ind i nogle ekstremt gamle, mølædte underhylere… Kender I det med at man besøger sin kæreste og har glemt rene trusser? Det sker indimellem, og så låner jeg et par af ham, men desværre er det sket nogle gange, hvor min kæreste selv var gået over så langt over vasketid, at der måtte gribes i badebukseskuffen… Så jeg endte med et par hawaiibadebukser under et par skinny jeans, det var…et helt særligt syn. Nye underbukser til min kæreste, så han – og jeg i nødstilfælde – får noget nyt, flot og ikke mindst tight om balderne.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Gitte Irene Seloy

  Jeg tænker, at min gudsøn skal vinde lidt stil :D

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Astrid

  Det måtte min kæreste MEGET gerne vinde. Han kan godt lide kvalitet men tager sig aldrig sammen til at bruge penge på det. Det resulterer i at han ofte render rundt i gamle med huller, for små, for store, forvaskede osv. Derudover kan han godt gå rundt i det samme par lidt for længe..
  Han ville se så godt ud i nogle nye og rene:-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Marie

  Jeg synes, min kæreste skal vinde!
  Jeg går stort set kun i nogle lidt for store underhylere med gylp i to numre for store (“Fordi de jo er rare at have på skat…”)
  Men hvis det står til mig, skal det være slut nu! Ville elske at se ham i sådan et par, som fyrene på ovenstående billede ;-) Måske det så egentlig mere er for min egen skyld? haha! Men han fortjener bare generelt nogle gode OG pæne underbukser! :-)))

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Louise Schou Jönsson

  Jeg synes, at min kæreste, Steffen, skal vinde. Jeg tror, helt seriøst, aldrig at han selv har købt et par underbukser eller at par sokker. Og jeg må indrømme at sige, at han har nogle Bjørn Borg underbukser, der er slidt!!! hul i. Det er ikke særlig kønt, når han ligger i underbukser på sofaen, hvis man kan sige det sådan… ;-) Og jeg er også vild med konceptet om at abonnere på sokker og underbukser, da det jo ikke er det, man (som mand/min kæreste) går ud og køber selv :-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Malene

  Jeg vil gerne vinde til min kæreste – Han er nu ellers god nok til at skifte ud, synes jeg. Og hvad jeg ved af, så vender han ikke sine, så de bliver brugt på begge sider ;)

  Nej, spøg til side! Min kæreste blev far for ti dage siden og han er så sej i den rolle. Men derfor kunne det nu være smart at vinde ekstra undertøj alligevel – selvom vi vasket kogevaske oftere end nogensinde før nu.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Rie

  Jeg ønsker, at min kære kæreste skal vinde dette. Da jeg mødte ham fra 3 år siden, var han iført de GRIMMESTES superman underbukser, som han krampagtigt holder fast i. Ikke nok med det, så krydrer han julen med hans yndlings Homer Simpson juletights. Not so sexy.
  Samtidigt går han ALTID med forskellige sokker, fordi han ikke gider at bruge tid på at lægge sine sokker sammen- således traskede han afsted til uni imorges med en blomstret sok på den ene fod, en hvid tennissok på den anden, OG Simpsons juletights.

  Jeg ønsker mig, at min lækre kæreste også kan blive lækker helt ind til skindet med lækre boxershorts og sokker!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Nina

  Ville elske, hvis min kæreste vandt det her. Som i ELSKE. Han er verdens sødeste og dejligste, men desværre er han også indehaver af kombinationen af kræsenhed (når det kommer til underbukser – de skal jo være gode og med BEN i, så de bliver, hvor de skal!) og nærighed (til at smide penge ud til gode underbukser – det skal måske også siges, at vi begge er på SU, og at de fleste penge ryger på gomore, abildskou og rød billet, da vi – ligesom jer – lever i langdistanceforhold), og det er ret ærgerligt for ham. Han er altid i bedre humør, når han har “gode underdrenge” på… Mænd.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Rikke

  Det skal min kæreste. Da vi lærte hinanden at kende for 5,5 år siden brugte han altid boxershort, men jeg kan bedst lide tights. Derfor fik jeg puffet ham kærligt i retningen af noget der viste hans skønne n…. lidt mere, og han har siden skaffet sig et ret stort udvalg af tights. Nu er de bare alle sammen ved at være så slappe i elastikken at de krøller og han ikke kan holde dem oppe. Og ellers er den hvide elastik på de sorte tights ikke længere sorte. De værste er dog alle hans tiger of sweeden som allerede efter et par vaske blev træls i elastikken, gik op i syninger og eller bare så øv ud. Da det lige nu er stort set alle hans tights der trænger til en udskiftning ville det da være skønt at slippe for den ekstra udgift nu jeg går hjemme uden løn grundet sygdom og julen står for døren.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Åse Lejbølle

  Min store søn på 21, som skal til at læse, og som har meget få penge til at få suppleret op på nye boxershorts og strømper!

  Gode adventshilsner
  Åse L

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Line

  Min lillebror kunne uden tvivl trænge til den her gave! Og selvom det lyder creepy, at jeg har den mening om lige præcis dén beklædningsgenstand, så har jeg ALT for tit set slidte underbukser og ikke mindst strømper med huller i ligge og flyde i hans lejlighed. Det her kunne være et meget frisk pust i hans liv :D Og ps. Hans undertøj er fra Sloggi. Så behøver jeg vist ikke argumentere mere for, at det her undertøj kunne være en fin forandring…

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sofie

  Dem måtte min søde kæreste gerne vinde!
  Både for min og hans egen skyld. Tror det ville klæde ham ikke altid at rende rundt med forskellige sokker. Men mest af alt, synes jeg har fortjener nogle lækre nye underbukser. Det er vist også lidt tiltrængt.
  Organic basic lyder i øvrigt som et rigtig lækkert koncept :-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Thit

  Dem skal min storebror vinde. Han er ikke ret god til at få købt og vasket tøj – men jeg ved jo, at han elsker at se godt ud alligevel. Hermed et kærligt puf, så han kan være lækker under tøjet altid!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Helena

  Min kæreste skal helt sikkert vinde, fordi jeg lige har fået ham til at smide en stor del af hans underbukser ud, fordi de simpelthen var for grimme! haha. Stakkels mand :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mette

  Min kæreste ville have meget glæde af sådan en ordning. Han har rigtig mange underbukser, men de fleste har huller, er gået op i syningerne eller har dårlig pasform. Jeg ved ikke om han har en særlig tilknytning til dem, siden han ikke smider dem ud.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Stephanie M

  Min kære far skal da vinde denne konkurrence. Han ønsker sig aaaaaldrig andet end strømper og underbukser – nu tvinges han til at ønske sig andet til næste år ;-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Nikoline

  Min kæreste købte sig et læsfuld af sokker og underbukser sidste sommer, da hans sokker var hullede og størstedelen af underbukserne var revnede??? jeg forstår ikke helt hvordan det kunne komme så vidt at han skulle rende rundt i revnede underbukser indtil hans sidste par gik under. Det han har nu er jo så i okay stand, men jeg synes ikke vi skal ende i den samme situation som sidste sommer – så send lige et abonnement til fyren der bruger alle sine penge på en 3D printer og surfudstyr, frem for basisting :D

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ida

  Min kæreste skal vinde – han slaver løs med masser af patienter hver dag, men kommer stadig glad hjem og har købt ind til sin stakkels studerende kæreste (som han også laver mad til!). Han vasker også mit tøj, for at det ikke skal være løgn – og det har han gjort siden vi mødte hinanden. Hvis han vinder, lover jeg at tage tøjvasken (og opvasken og madlavningen) meget mere!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • maibritt J

  den skal gå til min kæreste fordi han er min evige støtte igennem mit sygdomsforløb

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mine

  Sikke en sjov konkurrence- passer lige til min situation men nu skal i høre hvorfor. :)
  Det forholder sig nemlig sådan at min elskede kæreste ikke er så god til det der med at købe tøj til sig selv – også når det gælder basic varer som sokker og undertøj :) han ejer tusinde vis af forskellige sokker i grå sorte nuancer, nogle med prikker, andre stribede men flest –> med huller i!!! Det samme gælder for hans underbukser. Har ikke mødt nogen fyre med så slidte Bjørn borg underbukser (fra de gode teenage år…) så det nærmest ligner en Tanga trusse han er iført i! :) han har dog flere gange nævnt at han virkelig har lyst til at brænde alle sokkerne og købe en masse ensfarvede sorte sokker så de kan parres på kryds og tværs – derfor tænkte jeg straks at en sjov og alternativ julegave (udover hans rigtige gave) skulle være en kasse pakket ind med en hel masse sokker – for hold fast hvor findes der mange hjemmesider som specialisere sig for sorte sokker! :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Stine

  Min kæreste skal vinde de lækre boxershorts og sokker,
  for det han har er tyndslidt og man kan næsten se hans ¨klokker¨.
  Ikke at de ikke pynter og er fine, men jeg har ejerfornemmelser og synes, at de kun skal være mine.
  Så hvis de kunne blive pakket ind i de lækreste klæder og også tæerne, så de er fritaget for de kolde gulvbrædder.
  Ja så tror jeg faktisk, at det bliver en god jul i det lille hjem, på trods af dette ¨lidt over stregen¨ rim om min kærestes lem.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Matilde

  Jeg synes min kæreste skal vinde fordi han bor her i Danmark og resten af hans familie bor i Californien. Så han fortjener lidt forkælelse når nu han er så langt væk fra familie og barndomsvenner

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • chris b

  Min bror burde så meget vinde, fordi han er en ung frisk gut der alt har huller i sokkerne. Han arbejder hårdt på sit sidste år på HTX for at kunne få sin drøm opfyldt om at læse medicin, så han har tankerne andre steder – Lidt forkælelses gennem de sidste 6 mdr af uddannelsen ville skabe meget glæde, PLUS at vi skal ud og rejse sammen og jeg ville blive glad for ikke at se på hullede sokker! Haha. :D

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Maria Thomsen

  årh manner, der har i godt nok ramt plet. Er det bare fordi mænd ikke rigtig ligger mærke til det, er de ligeglade eller dovne? Min kæreste har i hvert troppet op i underbukser der var trævlet og brokket sig hver dag i to uger, fordi hans strømper var krympet og derfor strammede for meget om anklerne. Men der blev hverken smidt ud eller købt nyt. Det ville helt sikkert være en gave for både mand og dame i et forhold med sådan et ‘abonnement’ ;)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Fie S.

  Til min fætter, der næsten altid går comando. Krydser fingre.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeanne Louise

  Til min roomie, så jeg slipper for at se ham i cykelshorts, når han ikke har flere rene underbukser.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Josephine

  Hver gang min kærestes mor kommer på besøg har hun altid lige en pakke med de billige boksershorts fra Føtex. Dem med striber, mønstre og farver, som bliver helt blege efter en enkelt vask. Men hun er jo så betænksom, så hun har også lige en tre-pak hvide tennissokker med, “Dem kan man jo altid bruge”. Jeg er efterhånden træt af at se min ellers dejlige kæreste i undertøj, der ligner noget en 7-årig ville gå med. Hvis “vi” vinder, ville min kæreste kunne sige pænt “Nej tak” til sin søde mor, og fortælle hende at en mand på 26 år går i Organic Basics. Hjælp os med at sige nej tak!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Det skal min teenagesøn på 16 år :0)

  rigtig glædelig advent – smil Lene fra Århus
  http://justlove2ndhand.blogspot.dk/

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Maja Fuglsang

  Jeg ville vælge min kæreste… Han hænger fast i sine gamle BB boxere i vilde farver og kunne godt bruge nogle “voksen” boxere :D hehe…

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Josephine

  I mange år har min kærestes mor købt underbukser til ham, gerne de billigste fra Føtex med alle slags gyselige farver, striber og mønstre. Den obligatoriske hvide tennissok, finder hun også gerne til en 10’er, “Ja dem kan man jo altid bruge”. Det har jeg levet med i over 3 år, men nu synes jeg faktisk det er på tide at min kærestes undertøj og sokker svarer til hans alder og udseende, altså ikke en 7-årig. Jeg håber “vi” vinder, så min kæreste kan fortælle sin mor, at hun ikke længere behøver at købe undertøj til sin 26-årige søn. Jeg tør ikke.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anne Cathrine

  Min kæreste kunne helt sikkert godt bruge et halvtårs abonnement på strømper og underbukser. Efter for mange år i forsvaret, består hans underbukser- og strømpesamling nærmest kun af dem, de får udleveret derinde – og den samling synes jeg sagtens kunne udskiftet ;-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg har ledt i årevis efter øko sokker og underbukser til min kære økofar, men hvert år får han en anden julegave fordi jeg simplethen ikke kan finde noget godt til ham! Nu er han flyttet til canada og selv der er markedet yderst begrænset, så jeg ville elske at glæde ham med en pakke fra Danmark med noget han har ønsket sig så længe :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Karoline

  Jeg synes helt klart min søde kæreste skal vinde denne gave – han er typen der altid prioritere andre højere end sig selv og han er min gentleman. men han har hudsygdommen psoriasis og er derfor i perioder meget plaget af irriteret hud (specielt her om vinteren) specielt der hvor tøjet sidder tæt – fx underbukserne ! Jeg har tit tænkt på om organisk undertøj kunne hjælpe ham, så måske dette løsningen??

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Nicoline Bruun

  Min kæreste skal helt sikkert vinde denne konkurrence. Jeg er efterhånden træt af at kigge på hans hullede boxershort, og da han kun har 5 par underbukser, så er hans mor nødsaget til at vaske mere eller mindre hver dag. Med ønsket om en glædelig december :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Camilla K.

  My man! Han køber altid de billigste boxershorts fra Føtex og tro mig – det er ikke længere noget kønt syn. Der er huller på steder, som fremviser dele af kroppen, som kun bør se dagens lys i ganske få situationer. Der er ødelagte elastikker i livet og misfarvning på de (engang) hvide boxershorts. Sidstnævnte skyldes dog min manglende opmærksomhed ifb. med tøjvaskningen (ahem!). Han klager næsten dagligt over, at boxershortsene kravler op i “nummi” (yes, så pænt kan det siges, og så frustrerende kan det være). For ikke at tale om de hvide tennissokker, som ej heller er så hvide længere. Dette skyldes dog ikke min måde at vaske tøjet på…
  Min kæreste trænger virkelig til nyt undertøj og sorte sokker, og jeg trænger til noget ordentligt at se på. ;)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Helene H

  Klart min kæreste! Vi sidder lidt stramt i det for tiden og har valgt at nedprioritere julegaverne lidt. Desuden køber han sjældent lækre ting til sig selv, så dette ville være den perfekte julegave. Er helt sikker på han ville blive super glad for det!:)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Julie Mie

  Jeg synes helt klart det er min kære fader der skal vinde denne konkurrence. Primært skal han vinde så jeg slipper for at se ham i mine mosters hjemmestrikkede sokker i alt for mange farver, men også fordi han fortjener at blive forkælet!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mai O.

  Hæh. Man skulle tro, I havde været øjenvidner til min mands underbuksetragedie, der de sidste dage har udfoldet dig. Det foregår sådan: Ren mand, glad fra bad, kækt hoppende hen til kommode indeholdende rene undergakker. Et snuptag og på med dem! I det næste nu sker følgende: Mand bukker sig ned, idet strømpepåtagningen pågår – og I ved, hvad der ske. Ritsj. Hæhææææ… Han blev så arrig, især efter tredje gang. Jojo, underbukser mørner i takt. Jeg er vild med, at I har valgt Aarhus-baserede virksomheder til jeres adventskalender. Sejt, altså.

  Nå, men, min gode underbuksmisfornøjede mand ville blive den glade modtager – med god grund. Hep!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Annemette

  Min kæreste! Han har tidligere været vant til at købe billige
  boksershorts, da hans far arbejdede hos et tøjfirma. Men siden han for nogle år siden mistede sit job er der ikke sket udskiftning i min kærestes sortiment, der efterhånden allesammen har op til flere huller på kritiske steder. Derfor mener jeg at denne julegave vil være en perfekt præmie til ham.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Det skulle være min far! Han er der altid når jeg trænger det – om det er flytning, reperasjoner eller turer! Han kunne fortjene en liten opmuntring!<3

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anne-Sofie Nibe

  Min søde kæreste, fordi at han hellere bruger penge på andre end på sig selv, og både strømper og underbukser derfor har set meget, meget bedre dage :-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Miatilda Andersen

  Min søn skal vinde. Han har ikke forstået konceptet med at skifte. Og hans undertøj/ strømper forsvinder! Jeg tror muligvis at han smider det ud.. På den her måde kunne jeg sige at det er undertøjs-feen der har check på ham..
  Miatilda A

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hanne

  min kæreste køber aldrig tøj/undertøj til sig selv, strømper kan han nu egentlig godt finde på engang imellem ;)
  Han har et par lidt anderledes boxershorts (som er umulige at støve op), som både er hans og mine yndlings – de fik er hul i siden, som han efterfølgende har syet :P så mon ikke det er på tide at vi får nogle nye yndlings herhjemme :D

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Isa

  Jeg ville forære min kæreste præmien, da han ALTID mangler strømper, altid! Jeg har købt uanede mængder til ham, men alligevel mangler han gang på gang. Har seriøst overvejet om vaskemaskinen mon kan spise dem?! Nå i hvert fald er dette koncept jo som skabt til ham! :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Katrine Gunnersen

  Min mand..

  Og for min skyld..

  Er trætte af at min mand har huller i strømperne og huller i boxershorts’ne..!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Caroline

  Min kæreste, som underligt nok altid mangler nye underbukser og strømper! Det ville være den perfekte gave – da han aldrig selv kommer ud og får investeret i dem :D Glædelig jul :D

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Stine bb

  Min kæreste skal vinde. Hans bokseshorts er hullede, fra før vi blev kærester (vi har været sammen i 7 år -og har endda barn sammen) og alt for kiksede. Ja fra dengang hvor vi var teenagere og hvor der stod bandit på bokseshortsene. Det står der forresten stadig!!
  Jeg prøver år for år at købe nye bokseshorts til ham samt smide alle de sokker ud med alt for mange huller i. Men det nye han får bruger han så meget at det går i stykker først = tilbage til udgangspunktet –> banditterne

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Rebekka

  Det skal min kæreste vinde! For jeg er så vanvittigt åndssvagt træt af at lægge hans hullede boxershorts sammen, haha! Ej men de er så sørgelige at se på… Så det kunne han virkelig godt bruge!!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ida

  Klart min storebror, som er studerende i Århus. Han har åbenbart ikke “tid” til at købe nyt tøj, hvilket resulterer i slidte trøjer og bukser som afventer en invitation fra skoene om at komme ned til dem. Derfor ville det være übernice at vide, at han er ordenligt klædt på invendigt.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Min storebror skal vinde, fordi han ganske enkelt trænger til lidt forkælelse i en hård tid :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Cecilie

  Min far skal vinde, for han går stadig i farverige Bjørn Borg og det er bare ikke okay i en alder af 50 ;)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Marlene Høj

  Jeg vil glæde min store dreng – Han mangler altid boxershorts… Jeg fatter ikke hvor de bliver af? Måske er det fordi at han er vokset meget på det sidste og nu bruger alm. herrestr. S/M.
  Glædelig 1. søndag i advent!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Henriette

  Min kæreste tager nok prisen for den mest uhumske mand ever! Det lyder som om jeg ikke elsker ham. Det gør jeg! Men for helvede hvor må han gerne gå lidt op i sig selv og sine underbukser…
  I ville dø hvis I vidste hvor mange sokker og underbukser jeg har kasseret, siden vi mødte hinanden. Først og fremmest er han meget til de klassiske tennissokker og de behøver ikke have samme farve…. Det mest ucharmerende er dog, at stikke hånden ned i hans bukser, kun for at finde ud af, at hans boxers har kæmpe slidhuller midt i skridtet. Jeg ved ikke om det er fordi det ventilerer så dejligt, eller om han bare er pinligt ubevidst om det.. Ihvertfald trænger han til nogle nye, og det med at modtage en pakke hvert kvartal, det er faktisk ret genialt!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg nominere min dejlige kæreste! Lige så fash’ han kan være i tøjet lige så mange huller er der i (nogen) af hans boksershorts. Og strømper.. Jeg har prøvet at lufte at jeg ville smide de hullede underdele ud, men han mener rent faktisk at det ikke er så slemt, selvom der f.eks. i et at hans par er kig til.. alt for meget af det der hænger.. Og så kan hullede boksershorts åbenbart også bruges til klude (efter vask selvfølgelig!). Hehe, undskyldninger er der nok af, men han trænger altså virkelig til noget nyt lækkert undertøj og strømper!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Louise

  Denne her konkurrence er skabt til mig, eller nærmere til min kæreste. Sidder i skrivende stund på færgen mod Århus – på vej hjem efter at have besøgt min søde kæreste i København som flyttede fra Århus for et halvt år siden. Uden pis, har vi (læs: jeg) lige smidt 3 par hullede underbukser og 2 par hullede sokker ud. Gosh det er uncharming, og skulle forbydes at putte hans flotte krop i et par hullede underkregler.
  Jeg flytter sammen med ham i Kbh om 2 mdr (forresten mægtig timing ang de København-Jylland ting, Thanx!), og til den tid må alle hullede sokker og underbukser godt være flyttet ud!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Maiken

  Min kæreste! Han har underbukser, som han har kendt længere tid end mig… (8 1/2 år) …og de er ikke kønne!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Nanna K

  Puh, altså… Jeg har nærmest ingen mænd i mit liv, der IKKE kunne bruge dette abonnement. Okay, jeg får min kæreste til selv at deltage, og så nominerer jeg min farmand. Underbukser, sokker og spiritus synes at være øverst (eller det eneste) på hans ønskeliste hvert eneste år. I år har han dog også ønsket sig en plænelufter (?!)…. Mænd… Hvis vi vinder dette, kunne jeg jo blive fri for at give ham de skide underbukser igen igen og så sætte pengene ind på noget mere spændende. Det ville bare være top! (y)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sofie Marland

  min kæreste, fordi han ikke prioriterer det, men altid bare køber de allerbilligste i Føtex på tilbud. De er ok, og det ER jo bare undertøj, men det ville da være lidt lækkert med nogle nye og lækre!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ninna

  Helt klart min kæreste! En gang i mellem tager jeg et par af de hullede underbukser og smider dem ud uden at min kæreste opdager det – men mon ikke han snart finder ud af det, når der ikke er flere tilbage i skuffen? ;-) Dérfor er det ham, jeg ønsker dem til!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • det skal da klart være min mand der skal være den heldige for han har de grimmeste underhylder nord for alperne så jeg kan da håbe han er heldig :-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Line Nadia

  Jeg vil ikke tildele præmien én mand, men faktisk hele to.
  Nemlig min søde kæreste og min far!
  Det er nemlig sådan at både min far og min kæreste er verdens mestre i at gå med hullede ting..
  Min søde kæreste har de mest hullede boxershorts i verden, de kan simpelthen ikke holde på noget mere.. Jeg ved ikke om han har knyttet et specielt bånd til dem, siden han ikke får dem smidt ud ;-)
  Min far derimod ejer ikke ét eneste par sokker hvor der ikke er hul i. Heller ikke han får smidt de hullede ud og erstattet dem med nogen som skjuler tæerne..

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jamie

  Selv om jeg egentlig har en fantastisk kæreste som burde vinde, vælger jeg alligevel min dejlige daddy. Hver gang man spørger ham om hvad han ønsker sig, er det enten fred i verden eller underbukser. Da jeg ikke kan give ham fred i verden, ville det være fedt at vinde denne konkurrence, så han ikke behøver at ønske sig underbukser lææænge :-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Louise

  Jeg nominerer min kæreste som engang flashede sine hullede orange boxershorts på scenen på Rust da han spillede med sit band. Både huller i bukserne og hul i shorts er lig med numsevisning.. Så han trænger lidt synes jeg..

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Alexandra

  Min kæreste! Så kan nogle af de hullede blive skiftet ud :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Emma

  MIN KÆRESTE! Fortjener (for ikke at sige trænger til) helt sikkert at få det lækre abonnement ind af døren!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg gad godt vinde, fordi størstedelen af hans underbukser er så tyndslidte at de næsten er gennemsigtige! Ud over det, så har han bare ikke sokker nok til at jeg også kan hugge dem, og det går jo ikke!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Susia

  Min kære far fortjener at vinde dette. Har ikke set ham så meget hele november da han har arbejder fra 7-20 hver dag, heldigvis er dette ovre i morgen og jeg glæder mig meget!!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Amalie

  Min skønne kæreste er altid utrolig velklædt og elegant. Han arbejder rigtig meget, så han kan forkæle sig selv og mig (jeg er helt vildt heldig). Selvom han har pæne underbukser og strømper i forvejen, synes jeg, han fortjener at vinde, fordi han er gennemført dejlig at kigge på, intelligent og meget inspirerende at være kæreste og venner med <3

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sara

  Jeg ønsker at vinde underbukser til min allersødeste kæreste, med jordens strammeste økonomi. Dette betyder, at han har næsten har arveunderbukser! Underbukser bliver ikke smidt ud, før der er så store huller i, at det hele falder igennem (hvilket er tæt på ved en del af dem) – hvorfor slider mænd hul i deres underbukser? Han fortjener i hvert fald nogle lækre nye underhyler og sokker!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Min gode ven fra gymnasietiden. Selvom vi ikke altid var på lige god fod, har han altid forstået at være der for mig, når tingene gjaldt og været skarp til at se, hvis der var noget i vejen med mig. Han har været god til at fornemme, hvornår der skulle grines og hvornår, der bare skulle krammes. Derfor ville det være skønt at kunne give ham denne lækre gave som en slags tak for at have været en fantastisk ven for mig i de 3 1/2 år, der nu er gået, siden jeg først mødte ham :D Og ja, vi var tætte nok venner til, at jeg ved, at han som regel skiftede mellem de samme 3-4 par, så man kan vist godt sige, at han kunne trænge til en update på den front!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • HS

  Min kæreste! :)

  Vi har snart været sammen i 10 år (vi er 24 og 25) men jeg har aldrig nogensinde givet ham boxershorts før :o Og det er på trods af at der er huller i alle hans! Forleden holdte vi fødselsdag for ham og som traditionen er, skal han skrive juleønsker ned til sin familie. Da han ikke havde nogle ordentlige ønsker, sagde jeg højt at de andre kunne give ham boxershorts. Det skulle jeg dog ikke ha’ gjort, for da vi kom hjem, fik min kæreste mig til at skrive til sin moster om at slette dét ønske fra listen ;)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Camilla A

  Det skal min kæreste, da han virkelig er dårlig til selv at få købt nye underbukser og sagtens mener, at de kan bruges til trods for huller og så videre. ;-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Katrine

  Oh my – min kæreste!! De nyeste boxershorts han ejer fik han i 30 års fødselsdagsgave – han fylder 34 næste gang! Har ellers virkelig benyttet alle knep for at få skiftet ud i den sølle beholdning (de er selvfølgelig alle sammen multifarvede og selvsagt temmelig forvaskede). Manden forstår bare ikke det der med, at det også har betydning, hvordan man ser ud under det i øvrigt ok nice tøj, han ellers klæder sig i. Faktisk blev jeg så træt af det, at jeg indkøbte en pæn stak nydelige sorte boxers ind og han blev faktisk rigtig glad. Tragikomisk nok, pakkede han hele baduljen ned i sin kuffert, da han skulle et smut til Berlin en måned efter – en kuffert som selvfølgelig aldrig dukkede op i lufthavnen i Berlin. Takket være rejseforsikring, blev det hele dækket. Manden fik genindkøbt alt andet han havde i den kuffert – udover boxershorts selvfølgelig. Det er altså op af bakke…

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Louise

  Min kæreste må MEGET gerne vinde, da han lige pt. nærmest kun er i besiddelse af røde underbukser (jeg er ikke fan, og ja- jeg lyder måske lidt nazi). Krydser fingrer.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Thea

  Jeg synes helt sikkert min kæreste fortjener et værdigt lod i denne konkurrence! Han forstår ikke at jeg kan bruge så “forfærdelig” lang tid på at læse om fremmede mennesker liv på nettet, om hvad de spiser, laver og om hvilket tøj de går i. Jeg synes jo selvfølgelig det er en helt anden sagm og prøver gang på gang at fortælle at det altså er ganske nødvendigt for at få en lang skoledag til at fungere ;-) Det ville være super cool at vise ham at “de der blogs” nogle gange slet ikke er så slemme som han går og tror, og endda vil sponsorerer nogle nye underhylere til ham. Hans egne mener han dog i øvrigt er særdeles modstandsdygtigere, for jeg tror snart de synger deres 5. år.. Ak åh ja, de mænd ;-)

  Knus!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Therese

  Jeg ville give abonnementet til min far, som jeg virkelig synes trænger til noget selvforkælelse! Han ønsker sig altid noget til huset/haven, så jeg synes, at han fortjener at få noget lækkert bare til ham :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Julie

  Min kæreste! Han trænger til nyt :-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mathias

  Jeg tillader at nominere mig selv, fordi jeg er så træt af at gå rundt i mine ultra fesne G-star raw-underbukser, fra da jeg var en helt lille dreng… dertil skal det tilføjes, at de heller ikke er i lige så god stand, dér (ja, dér…) hvor det burde være… Derudover synes jeg konceptet er mega fedt :) Man er blevet så træt af at se på David Beckham stå og flashe i underhyler over det hele. Ak ja, det er nok bare mig :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Emilie

  Min kæreste, helt klart! Han har længe KLAGET over, at han ingen underbukser og strømper har. Han vasker og vasker for at have rent undertøj (han har vidst kun 4 par?) – Derfor ville det være fantastisk for ham, hvis han kunne få nogle flere og endda endnu lækrere underbukser (dem han har er sgu ikke for kønne – har endda fundet et hul i et af dem!) . Så jeg vil krydse fingre :-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Dana

  Kunne rigtig godt tænke mig at vinde så det kan gavne min søde kæreste! Han er simpelthen så dårlig til at udskifte sokker og underhyler, og gør det vist kun en sjældent gang når han er blevet træt af at jeg kalder ham en nærig nordjyde (er selv københavner) når jeg finder huller i hans sokker (sker MEGET tit) og underhylder. Krydser fingre!

  Glædelig 1. søndag i advent :D

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Yasmin

  dem skal min kæreste helt klart have. Hans hvide tennissokker er der næsten huller i alle sammen og hans boksershorts er så slidste at de næsten er slidte eller også har huller lige i numsen – great ;-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Nanna

  Jeg vil meget gerne vinde denne præmie til min skønne kæreste. Jeg har netop i dag afleveret mit speciale, og har derfor de sidste mange uger siddet hver aften og arbejdet på det. Min søde kæreste har HVER aften lavet dejlig aftensmad til mig, så jeg har kunnet holde ernerginiveauet oppe. Jeg vil så gerne forkæle ham med denne præmie som tak! – og så kunne han også godt trænge til nye, lækre underbukser;)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ditte

  Dem skal min kæreste da vinde! Det er egentlig sjovt så meget piger kan gå op i lækkert lingeri, mig selv inkl, og min kærestes boxers er snart så slidte at de er gennemsigtige. Haha. Krydser fingre ;-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Catrine

  Hvis jeg bliver den heldige vinder af dette abonnement, så skulle det uden tvivl gå til min travle og arbejdsomme kæreste, som i denne tid er særlig hængt op! Han er for blot fem uger siden blevet far til vores skønne søn, bliver altså vækket 3-4 gange om natten af en sulten og skrigende baby, og trods det holder han sin hverdag kørende med kandidatstudium, to studiejobs og ikke mindst et fantastisk overskud på hjemmefronten! Han fortjener abonnementet så meget – en ting mindre at tage sig af i en hektisk hverdag :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Michelle

  Uden tvivl min kæreste. Mange af hans strømper er så slemme at jeg må forvise hans strømpe par til entréen fordi de lugter så slemt. Han har brug for nye!!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • cecilie s

  helt klart til min storebror! selvom det ikke er mit område at få ham til at se lækker ud i undertøj, så har jeg dog ytret min mening om det han finder smagfuldt, for det er det ikke!! ovenstående underbukser er enkle og fine og helt sikker rare at ha på samtidig, så jeg håber at jeg vinder så jeg kan glæde og omvender min brors underbukse stil :D og her strømper og underbukser er jo den perfekte gave, mænd har jo åbenbart altid alt, siden det altid er det de ønsker sig ;)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Freja Hansen

  Jeg vil rigtig gerne vinde dette fantastiske sæt til min kæreste. Halvdelen af hans underbukser er for små, og han er lidt for doven til at få købt nogle nye.. Så det ville være så dejligt at kunne forære ham nogle! :-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Janne

  Min kæreste – så bliver jeg fri for at høre på, hvornår vi skal vaske, fordi han mangler sokker

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Trine K

  Min far – så bliver jeg fri for at høre, at det er hans eneste julegaveønske

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Malene

  Jeg ville enormt gerne vinde dette abonnement og nominerer min søde kæreste. Egentlig ikke fordi jeg har et enormt problem med de nuværende boxershorts, men jeg ville elske at kunne gøre noget godt og lækkert for ham i hvert kvartal – også selvom pengepungen er lidt tom lige pt.
  Jeg krydser fingre for at vi snart kan få nye sokker og underdrenge med posten herhjemme :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lotte

  Jeg ønsker at min kæreste skal vinde. Han har seriøst såå mange forfærdelige boxershorts, som er helt slidte og hullede. Jeg har sagt til ham en million gange, at han burde smide dem ud og købe nye, men det er ikke sket endnu… Det er så slemt, at hver gang jeg vasker vælger jeg det værste par og smider ud – med det resultat at manden snart ikke har flere par – så han kunne virkelig godt bruge at vinde (og det kunne jeg også, så jeg ikke føler mig som den onde kæreste mere..) :-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Linnea

  Jeg nominerer min kæreste. Vi skal vaske hele tiden, fordi han ikke har nok boxershorts – og dem han har skiftes i øvrigt først ud, når de er nærmest ikke-eksisterende på grund af huller og andet slid. Kønt er det altså ikke.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Nanna F Nielsen

  Jeg synes min kæreste, Jesper skal vinde! Han har nogle fine underbukser, men bare ikke særlig mange, hvilket ofte resulterer i, at han går i vasketøjskurven og må genbruge underbukser de sidste dage inden vi får vasket! Ad ad ad – jeg ville utrolig gerne hjælpe ham med nye underbukser, men ærligt synes jeg også det er en utrolig kedelig julegave og noget der mere hører til gaver fra mor/far, bedsteforældre, tanter, onkler mm. :-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anne

  Jeg ville give dem til min mand som har fulgt mig i 15 år :-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lea Flintholm

  Jeg ville forærer dem til min kæreste og give dem som et hint om at tegneserieunderbukserne skal skiftes ud ;-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Kathrine S Jensen

  Det skal min far, da han altid har huller i hans underbukser, strømper osv. Han er samtidig ikke typen der lige køber nyt tøj, selvom han godt kunne bruge det. Red min far, haha

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lærke

  Min søde og dejlige kæreste skal vinde dette abonnement, fordi han for det første er sød og dejlig og for det andet ikke er så god til at få købt nye underbukser. Nogle er for små og andre er der huller i, så han kunne virkelig godt trænge til nogle nye og smarte boxershorts! Det er begyndt at være lidt træls at se slidte underhyler, når han smider tøjet ;-) – og sokker kan man da heller ikke få for mange af!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • YM

  Min kæreste skal vinde, fordi han har haft nogle af sine boxershorts, siden han var omkring de 15 (han fylder 30 om lidt!). Tyndslidte, halvhullede boxershorts er altså et no-go!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Christina Nilsson

  Jeg synes min søde nærige kæreste skal vinde. Han gider ikke selv rigtig bruge penge på den slags, hvilket betyder han altid render rundt i (meget) slidte versioner af de billigste fra Føtex. Det holder simpelthen ikke!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Cecilie B

  Min egen Lasse kunne godt trænge til lidt udskiftning – der er i hvert fald basis for at smide en hel del hullede, forvaskede og triste par ud! Det ville sikkert gøre os begge glade :-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Malene

  Jeg har en rigtig god ven der simpelthen bør vinde dette. Hans underbuksesamling er tilsyneladende så lille (og sikkert også hullet), at vaskemaskinen desværre ikke kan følge med behovet for rene underdrenge! Det problem løses med stramme løbeshorts eller lange uldne skiunderbukser (uanset årstiden) ;-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Rikke

  Det er selvfølgelig min dejlige kæreste der skal vinde!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Laura

  Jeg synes helt sikkert, min bedste ven skal vinde! Han har huller i ALLE sine boxershorts, men han er rigtig dårlig til at få købt nogle nye.
  Vi giver hinanden adventsgaver, og jeg har faktisk netop i dag givet ham et par boxershorts. Men altså, vi kører med minimum budget, så de var bare fra Tiger. Så jeg kunne godt tænke mig at give ham lidt mere luksus på den front i stedet for et par med overskægmønster.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Elin

  Jeg ønsker, at min bror skal vinde, da jeg simpelthen er så træt af at kigge på den lille stribe mellem bukser og bluse, hvor der som oftest står “jack & Jones” eller har de mest skrigende mønstre eller farver. Pyh, kan I mærke hvor meget jeg afskyer det? :)

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

291114