Camel – Sidsel & Lasse
Min første ægte vinterjakke!

Camel

Flexfit cap, Acne halstørklæde, AMI strik, COS chinos, Uniqlo frakke, Margiela slip-ons, Weekday chinos, Zara frakke, H&M chinos, Hamony Paris bomberjakke, COS strik, COS nøglering og Acne sweatshirt

Camel er the shit! Og det siger jeg, på trods af at jeg pt. ikke ejer et eneste stykke camel-farvet tøj. Ikke engang et par chinos, som ellers er blevet lavet i den farve i laaang tid. Det kan måske være lidt svært at definere, hvad ‘camel’ helt præcist er. Sandfarvet, beige eller lysebrun beskriver det nok tit lige så godt. Det er også underordnet ;)

Måtte jeg vælge én ting fra hele collagen, blev det altså bomberjakken fra Harmony Paris! Den er alt for sej. Jeg faldt over mærket på Michaels blog, Danskmode, som jeg tit læser med på. Det er seriøst det sejeste mærke! Men det koster desværre også lidt knaster. Der må spares op! Indtil da må jeg kigge lidt nærmere på nogle af de ovenstående sager :)

Indlægget indeholder affiliate links

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Min første ægte vinterjakke!