DR3 Bestemmer – Sidsel & Lasse
Camel

DR3 Bestemmer

Som I måske så på vores Facebook-side, var vi med i DR3 Bestemmer i mandags, hvor Jan Elhøj og Lucy Love var Emil Thorups meddommere. Vi var inde med et lidt sjovt dilemma, som vi, som I kan se, ikke rigtig selv kunne lade være med at grine af ;) Vores dilemma starter ca. ved 10:40 hvis I ikke vil se hele programmet.

Klik her for at se udsendelsen :)

10 kommentarer

 • Sara

  Hahaha, hvor er det sjovt! :) Jeg har de samme “diskussioner” med min kæreste (også en Lasse), så jeg er glad for at Sidsel fik ret (selvom jeg har en lille smule ondt af jer fyre) ;)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ahaa, bedste klip at komme hjem til :D

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • HAHA! Hvor er i mega søde og sjove :D

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Haha, hvor er det sjovt! Men altså – bliver brættet så stadig slået ned derhjemme? :-P

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • lasse

   Jamen det var jo lidt “heldigt” for mig, for jeg flyttede ret kort tid efter optagelserne! Men nu må vi se, når jeg vender hjem ;)

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mathias

  Haha, jeg er vild med ordet ‘demaskuliniserende’!

  Jeg har godt nok ondt af dig, Lasse… jeg står i samme problem som du, men har heldigvis ikke fået det afgjort. Men det var da vist også nok det mest inhabile voteringspanel, jeg længe har set ;) Men ærlig talt synes jeg, at det virker en smule fjollet, så længe hele ringen ikke er fyldt af det… men det er for godt at I er kommet i TV med det :D

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • lasse

   Det er et skønt ord, som flere og flere mænd kommer til at bruge frem over den kommende tid ;)

   Haha, ja det var altså lidt snyd at der var så få mænd i juryen! Så blev det jo lidt svært for mig, kan man sige!

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • S

  Godt du vandt, Sidsel!! Haha. Jeg stemmer generelt for at hele brættet skal slås ned, for har engang læst, at hvis ens tandbørste står i nærheden af toilettet, så fyrer der bakterier, tis og andet skidt rundt, hvis ikke man slår det øverste bræt ned, og det kan så ryge op på tandbørsten. Yummi

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • lasse

   Det har jeg faktisk også hørt, S! Det er ikke vildt lækkert.

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Camel