Nelly Julekalender

Rigtig glædelig jul!

Nu er der ikke længe til juleaften, og forhåbentlig er de fleste af jer ved at være der, hvor I skal holde jul. Sidsel knokler lige en sidste dag i Weekday, og jeg pakker mine sidste ting fra flytningen ud her i Aarhus :)

Som lovet skal vi også ha’ trukket en vinder af vores sidste adventskonkurrence, som jo var i samarbejde med Lampemontøren. Vinderen blev Mette med kommentaren “Hvor fedt med montering – det har afholdt mig fra at købe lamper i 1,5 år :) Åh manner hvor vil jeg gerne vinde to lamper! Vil bede de søde mennesker om at hænge dem sammen – men forskudt i højden – over spisebordet, hvor der er helt vildt mørkt her i vinterperioden! :)” – vi har sendt dig en mail, Mette!

Mange tak til alle jer, der har deltaget i vores fire adventskonkurrencer. Det er fedt, at I altid er klar på en lille konkurrence ;)

Vil vil ønske jer en rigtig glædelig jul og godt nytår! Der kommer selvfølgelig et lille indlæg eller to mellem jul og nytår, men ellers er der nok først i 2015 at vores blogging bliver nogenlunde regelmæssig igen. I har sikkert også en masse andet at tage jer til end at sidde og læse blogs! (det har vi i hvert fald) ;)

   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Nelly Julekalender