Rigtig glædelig jul!

Woolrich favoritter

Se alle herre-styles her.
Se alle dame-styles her.

Lasse og jeg er blevet opmærksomme på et brand, som vi egentlig har haft ret god tid til at blive opmærksomme på, hvis man kan sige det sådan. Woolrich har nemlig eksisteret i over 180 år, hvor de især har fokuseret på at lave lækkert og varmt overtøj. Mærket er amerikansk og har på det seneste opdateret deres identitet ved at udvide deres sortiment og ved at introducere nye high-tech materialer i deres produkter.

Woolrich har nu åbnet op for shipping til over 100 lande, blandt andet Danmark. Selvom mærket er amerikansk, bliver produkterne sendt fra Italien, hvilket altså betyder, at man slipper for told og moms, når man bestiller. Helt klart et plus.

Det er lidt sjovt, for Lasse har faktisk ejet to stykker tøj fra Woolrich, nemlig to skjorter, han købte i en vintage-butik i London, da vi var derovre sammen for et par år siden. Dog har han ikke rigtig skænket det en tanke at undersøge, hvad Woolrich ellers kunne byde på. Ind til nu, altså :)

Sponsoreret indlæg

   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Rigtig glædelig jul!