251214

5 mest læste indlæg i 2014

Ja, vi er jo ikke ligefrem de første til at lave sådan et “opsamlings”-indlæg, der opsummerer, hvilke indlæg der har været mest populære på bloggen i 2014. Men nu får I det altså alligevel! Det er måske ikke overraskende, hvilke indlæg det drejer sig om. Det var det i hvert fald ikke for os. Det er jo lidt den samme “type” indlæg, hvis man kan sige det sådan. Vi var nok også blevet overraskede, hvis det var et eller andet tilfældigt dagens outfit, som var blevet det mest læste. Ikke fordi de indlæg ikke har sin berettigelse på bloggen, men der er selvfølgelig lidt mere “guf” i den type indlæg, som var blandt de mest læste. Så det er jo klart nok :)

Vi er faktisk ret glade for at vores mest læste indlæg handler om økonomi og prioritering. Det er på en eller anden måde fedt at vide, at I gider at læse om nogle lidt mere alvorlige eller tunge emner hos os. Det er jo ikke altid lige let at skrive et spændende indlæg med lidt tungere kalorier, som I stadig har lyst til at læse. Nogle gange kan man som blogger måske godt blive lidt misundelig over at de andre bloggere høster mange klik med nogle lidt mere sensationsprægede indlæg (ikke at der er noget galt med den type indlæg, selvfølgelig), så det er fedt at I læser med på noget så “kedeligt” som økonomi og prioritering. Til gengæld er I så også ret klar på “jyde-i-Kbh”-indlæggene, som jo er i den lidt lettere afdeling :)

Nå, men her er de fem mest læste indlæg på bloggen i 2014. Enjoy :)

Lidt om økonomi og prioritering

Kæreste-adfærd

Når en jyde flytter til København

Når en jyde flytter til København #2

Kærestelingo 

   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

251214