H&M SS15 – Sidsel & Lasse
Når en jyde flytter til København #3

H&M SS15

H&M har igen ramt rimelig rent med deres styles til SS15, i hvert fald den smagsprøve der ligger online nu. Jeg gad godt pakke hele molevitten på ovenstående billede og tage med til Mexico om et par uger! Heldigvis har jeg en masse fine ting fra i sommers, som jeg glæder mig til at lufte igen snart. Tingene på ovenstående billede kommer forresten i butikkerne fra marts og kommer til at ligge i det sædvanlige highstreet-prislag :)

8 kommentarer

 • Mette

  Hej.
  Nu har jeg nærmest tjekket H&Ms hjemmeside dagligt siden dette indlæg, for at “fange” den rød-mønstrede t-shirt – har dog ikke fundet den endnu. Er disse items en del af en bestemt kollektion, eller ved de hvornår de skulle være til salg fra? Det er ikke sådan, at I ligger inde med style-numrene, vel?
  På forhånd tak.
  Mvh. Mette

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Lasse

   Hej Mette :)

   Vi har desværre ikke style-numrene. Det er desværre heller ikke sådan, at alle de ting, der bliver vist i H&M’s pressesektion nødvendigvis kommer til salg på deres webshop. Af en eller anden grund sætter de ikke alle ting til salg derinde (til tider til stor frustration!). Så det er nok ikke sikkert, at den mønstrede t-shirt dukker op :/

   Vh Lasse

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ida

  Åh, jeg er vild med den røde t-shirt og jeg kunne sagtens forestille mig at skjorten ville være god i varmen, den ville om ikke andet være smuk i varmen! ;-)
  http://www.idasteendahl.blogspot.dk

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • sidsel

   Ja nemlig! Tynde skjorter er et must på ferier :)

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • julie

  Ihh, den mønstrede t-shirt er pæææn! og det grønne undertøj er godt nok fint! Jeg glæder mig til marts! :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Camilla

  Hey hvordan finder jeg kollektionen online? :) – evt. link?

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • lasse

   Hej Camilla :) Som der står i indlægget, er tingene først i butikkerne fra marts. Så du må lige væbne dig med tålmodighed ;)

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Når en jyde flytter til København #3