Vi tester Lenovo Yoga Tablet 2 – Sidsel & Lasse
170115

Vi tester Lenovo Yoga Tablet 2

image

image

image

image

Lenovo Yoga Tablet 2

Se nu kommer vi til et af de mere spændende “vi tester”-indlæg i bloggens levetid. Lasse og jeg fik nemlig præsenteret muligheden for at teste en spritny Lenovo Yoga Tablet 2 samt udlodde en til jer også. Det var vi naturligvis ikke sene til at takke ja til, selvom tablet-holdningerne faktisk er skarpt trukket op herhjemme! Jeg er af den holdning at mit liv kun kan blive bedre med tilstedeværelsen af endnu en bærbar skærm, hvor Lasse altid har set tablet’en som ret overflødig – et slags elektronisk appendix, der hverken rigtigt kunne det ene eller det andet. Og her skal det lige siges, at når omstændighederne er til det, og jeg er træt i låget, så elsker jeg at koble fra, glo ind i skærm og lade nogen derinde foretage sig noget, så jeg kan slippe for det. Bare giv mig et ordentligt skud med noget fordummende! Og denne mulighed byder sig tit til, når man er på farten. Derfor har jeg også i mit stille sind gået og ønsket mig en tablet, som jeg kunne have med til København, Berlin, San Diego, Ebeltoft eller hvor turen nu gik hen. For der bliver 2-3 kilos bærbar bare tit for meget. Og koblet med det faktum at rejser ofte er lig med pause fra arbejde og pligter, så minimerer man altså risikoen for at forbryde sig mod ferien ved liiige at liste et par times arbejde ind, hvis man lader arbejdsredskabet ligge derhjemme. Så der virker tabletten som et glimrende kompromis. Men for rent faktisk at efterprøve denne teori har vi taget lille Lenovo med til det store udland, og det er allerede gået fremragende (gæt hvem der ironisk nok allerede har fået Gollum-agtige ejerfornemmelser for den…). Vi holder ellers stort set elektronik-fri ferie, hvilket er skønt, men noget andet der også er skønt, det er at kunne ligge i sit lille hostel-rør og se serier efter en lang dag med mange indtryk. Eller liige at slå den der restaurant op, som man havde glemt adressen på, og som man ville tjekke menukortet på. Ikke noget med en masse Facebook, blogmails osv. Bare et rart værktøj til lidt underholdning og informationssøgning i første omgang. Så det er sådan set vores førstehåndsindtryk, der naturligvis er præget af, at vi fik vores tablet ind ad døren lige inden afgang til New York. I næste indlæg vil vi dog fortælle lidt mere om de tekniske detaljer ved Lenovo Yoga Tablet 2 og hvad vi helt generelt synes om udformning og funktionalitet. Det er i øvrigt en god idé at holde øje med indlægget, da vi også vil skyde vores konkurrence i gang her ;)

Sponsoreret indlæg

2 kommentarer

 • Karo

  Åh, jeg flækkede(!!!) over Gollum-billederne af Lasse i mit hoved. Jeg savner jer. Skynd jer at oplev det hele, og kom så hjem! Gollum og Galadriel! :-*

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • sidsel

   Haha! I lige måde, lille My! Vi kommer snart :) :)

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

170115