Weekday SS15 mens – Sidsel & Lasse
Mit 2014

Weekday SS15 mens

Her ser I et udvalg af nogle af de styles, der kommer til at ramme Weekday-butikkerne i de kommende måneder. Nogle af dem er faktisk allerede i butikkerne og på webshoppen. Jeg har valgt lidt blandet fra Weekday og Weekday Collection, og jeg har selvfølgelig også forelsket mig i et par ting. Ruskindskjorten i øverste, venstre hjørne fra Weekday Collection må jeg simpelthen ha’ fat i. Nøj, hvor er den sej! Så kan jeg også ret godt li’ de to mørkeblå overdele. Sidsel synes de er grimme, men jeg er ligeglad! T-shirten synes jeg er mega sej!

Shop nogle af de ovenstående items på Weekdays webshop her.

5 kommentarer

 • Ali M.

  Jeg har allerede hapset skjorten i (ægte) læder. Den er ganske cool.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Lasse

   Lucky you! Den vil jeg også have fingrene i ;)

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Ali M.

   Jeg kan godt lide, at den ikke er shiny i kvaliteten – ret minimalistisk, selv med de to brystlommer. Og så er der jo prisen, som er yderst fornuftig. Du kan jo knap nok få en skjorte fra fx Acne i bomuld for de penge. :)

   Det skal lige siges, at skjorten er i læder og ikke i ruskind.

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mathias

  T-shirten er virkelig cool! Den har noget nyt – den synes jeg, du burde anskaffe dig!
  Jeg har dog et lidt ambivalent forhold til læderbukser. Det kan meget bedre gå med shortsne :)

  P.s. Ruskind er the shit! (du ved, den gode form for shit)

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Lasse

   Ja, synes altså også den er sej! Jeg prøvede læderbukserne, men de var ikke lige mig.

   Tror skjorten skal være min :D

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Mit 2014