Feriehilsen – Sidsel & Lasse
Weekday SS15 mens

Feriehilsen

I får lige en lille hilsen her fra Tulum, Mexico, hvor vi befinder os lige nu :) Vi havde lovet os selv, at vi ikke ville bruge alt for meget tid på at blogge, på at læse mails og på vores telefoner og nye tablet i det hele taget. Man skal jo nyde sin ferie! Og det har vi virkelig også gjort :) New York var virkelig fantastisk, og Sidsel var især positiv omkring byen, som hun aldrig har besøgt før. Vi nåede heldigvis at komme væk et par dage før den store snestorm ramte, og vi håber at det ser nogenlunde ud der, når vi vender tilbage for et par dage her i starten af februar før vi vender hjem mod Danmark. Tulum er helt vildt skønt, vejret er fantastisk, og strandene og maden klager vi bestemt ikke over. Vores hostel er også rigtig hyggeligt, selvom vores lille betonrør af et værelse ikke er det største. Men vi er vante til en lille lejlighed, så det går os ikke rigtig på :)

Vi håber, I har det godt hjemme i kolde DK. Gnæk gnæk. Vi blogges ved!

4 kommentarer

 • Hold op hvor både ser det rart ud og lyder super lækkert! Jeg er helt vild med billedet på Brooklyn Bridge – det er selvfølgelig efterhånden et standardmotiv når man er i NYC, men med solnedgangen i baggrunden, bliver det alligevel lidt særligt. Nyd Mexico!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Lasse

   Tak, det var da sødt sagt :) Vi nyder det i fulde drag!

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Camilla L W

  Lov mig en ting – spis på Al Pastor i den ene ende af ‘hovedgaden’ i Tulum by. Det er et travlt lokalt sted, der laver de bedste soft shell taco og alt muligt andet mumset mexicansk. Det er MEGA mums og man spiser to (voksne – fuuck, jeg er ‘voksen’) mætte for 50-60 dkr. IALT!!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Lasse

   Okay, det lyder jo sygt godt! Vi lover at prøve det ;)

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Weekday SS15 mens