Mit 2014 – Sidsel & Lasse
W.A.C SS15

Mit 2014

Ligesom Lasse syntes jeg også det kunne være en sjov idé lige at kigge tilbage på det forgangne år gennem en række billeder. Jeg håber 2015 vil generere lige så mange gode minder! Here goes:

Startede året ud med to ugers rejse til Sri Lanka. Helt magisk var det! Se mere her og her.

Siden fulgte en dejlig tur til Berlin, og senere også en smuttur til Bruxelles med Designit.

Vi deltog i Hellmanns’ Big Burger Book projekt, og fik bikset en rigtig lækker burger sammen!

Northside 2014 var helt fantastisk. Om muligt bedre end 2013. Og så var det ekstra dejligt at opleve festivalen med Lasse :)

Italien skuffede heller ikke, selvom det var en copy/paste af sidste år. Kunne godt leve af frisk pasta og solskin altid!

Sommeren var lang og varm, og jeg fik gået mange ture med ham her. Ofte i botanisk have og op forbi vores drømmehus til den nette sum af 6,5 millioner…

Vi fik taget vores mødom hvad angik kærestetur til Paris. Desværre var byen semi-lukket, men heldigvis stadig meget smuk og indbydende.

En kampagne for Ford Ka førte til en Tour de Østjylland, som bl.a. bragte os forbi Lasses forældres sommerhus i Ebeltoft. Good times!

Lasse og jeg nød også de mange kæresteweekender vi havde sammen i Kbh, mens han boede der. Blandt andet denne morgenstund på Granola.

Jeg slap ikke for at sidde en smule fast i specialesumpen, men fik heldigvis kæmpet mig ud på den anden side med det gode humør i behold.

 Endelig vendte Lasse snuden hjem og vi genoptog de hyggelige Århus-stunder, som fx morgenmad på La Cabra en kold decemberdag.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

W.A.C SS15