mens bracelet - Sidsel & Lasse
Kæreste-lingo #2

mens braceletSimon&Me armbånd i kobber

Da jeg fik dette armbånd i gave, var jeg først lidt skeptisk. Mest fordi jeg ret sjældent går med armbånd. Eller smykker i det hele taget. Men også lidt fordi at det var i kobber. Først tænkte jeg, at det var et kvindesmykke, men så prøvede jeg det på, og så synes jeg faktisk, det var ret fedt. Jeg har ikke rigtig fået nogen kommentarer på det endnu. Enten er det fordi folk ikke lige lægger mærke til det, eller også er det fordi de synes det er så underligt/grimt/piget at de ikke har lyst til at sige noget. Det tænker jeg i hvert fald!

Men det jeg ville høre jer om var, om I synes mænd kan gå med sådan et? Det synes jeg godt! Men jeg ville lige høre jeres mening. Især jer, piger! Er det for tøset?

Armbånd kan blandt andet købes her.

   

11 kommentarer

 • Lasse

  Mange tak :D Synes også det skal være enkelt for at det fungerer. Ellers bliver det hurtigt for meget. Til min smag, i hvert fald.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Therese

  Absolut, det ser fedt ud!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sofie

  Helt ok, det ser fedt ud!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Victoria

  Det synes jeg sagtens at du kan! – go go go

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Kæmpe go! Overvejer selv at kaste mig ud i at prøve kræfter med et par enkelte smykker som fx et armbånd, men synes også, at det er en smule grænseoverskridende. Synes at det er sejt og modigt af dig!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Lasse

   Mange tak! Synes også det skal være enkelt :) Ellers bliver det hurtigt for meget. I hvert fald til min smag.

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Asta

  Kommer helt an på manden. Min mand – stor og bred håndbold gut med trang til hættetrøjer. Nej, han kunne ikke have det på. Men synes sagtens du kan. Det passer til resten af dig – ikke for tøset.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Lasse

   Hehe, jeg kan godt følge dig! Sådan en modeblogger-mand som mig kan måske bedre bære det, ja :P

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Kæreste-lingo #2