280115 – Sidsel & Lasse
Ganni SS15

280115

Skjorte fra Equipment (sort her, blå her), lædershorts fra H&M, top fra Rodebjer (lignende her), sandaler fra Isabel Marant, solbriller fra Ray Ban

Modsat hvad man ellers kunne være tilbøjelig til i et shoppeparadis som New York, så brugte hverken Lasse eller jeg synderligt mange penge på tøj og sko i byernes by. Til gengæld fik vi rigtig meget for de penge vi så brugte. Vi fandt på førstedagen outlettet Century 21 og det skulle vise sig at vi skulle gøre en del gode kup der i løbet af turen. Et af disse kup ses på billederne her – nemlig en smuk silkeskjorte fra Equipment til 300 kr. En del under nyprisen må man sige. Og der var i det hele taget mange penge at spare på de store high-end-mærker som Wang, Theory, Rag & Bone, Jil Sander osv. Så som de vaskeægte prolle-krejler-jyder vi er, så gik vi svært godt tilfredse fra outlettet og følte næsten at de måtte ha’ snydt sig selv ;)

Indeholder affiliate links

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Ganni SS15