new leather shirt – Sidsel & Lasse
Moroccan Scramble

new leather shirt

Weekday Collection læderskjorte, H&M bukser og COS støvler

Tjek lige den her seje læderskjorte, som er en del af Weekdays Collection SS15! Da jeg først så den (og skrev om den her), troede jeg faktisk at den var i ruskind. Det syntes jeg, det lignede på billederne. Men faktisk er den bare i mat læder. Først var jeg lidt i tvivl om hvorvidt en læderskjorte var noget for mig, da jeg var bange for at det ville være et lidt for shiny stykke tøj til mig. Men netop fordi den er mat i læderet er den ikke så iøjnefaldende, og det kan jeg rigtig godt li’. Win!

Apropos læder, så prøver jeg også nogle monster seje læderbukser på i H&M i New York, men de blev måske bare lidt for meget. Hvis de nu havde været i mat læder som skjorten her, var det måske en anden sag. Hvordan har I det med læderbukser til mænd? Det er jo all the rage lige nu! Selv ved jeg ikke helt, hvad jeg skal synes. Har ikke prøvet et par endnu, der har overbevist mig 100%.

4 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Moroccan Scramble