wishes of the week – Sidsel & Lasse
new leather shirt

wishes of the week

Wood Wood sweater, Adidas Originals Superstar sneakers, ASOS ruskindstaske, Ray-ban solbriller, Weekday cap, Libertine Libertine t-shirt Libertine Libertine frakke og Fila Vintage fleecebukser

 Var tæt på at kalde indlægget ’50 shades of grey’, men det var bare for nemt ;) Har åbenbart lyst til en masse gråt for tiden! Her den anden dag var jeg lige nede i Wood Wood for at kigge lidt nærmere på sweateren, som er lavet i silke, uld og bomuld. Den er så nice! Den står klart på toppen af ønskesedlen – sammen med bukserne fra Fila! Var egentlig ikke super klar på at Fila skulle gøre comeback, men kan ret godt li’ netop dét par sweatpants med sorte og hvide striber. Dem skal jeg 100% eje. Så har jeg også lidt planer om at hapse et par af de uundgåelige Adidas Originals Superstars, bare fordi de er nice. Alle køber dem lige nu, men det er jo også fordi de er fede! Ville egentlig helst have 80’s Vintage Deluxe udgaven med grønne eller mørkeblå striber, men nu må vi lige se ;)

Indlægget indeholder affiliate links

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

new leather shirt