that haircut – Sidsel & Lasse
all black

that haircut

T-shirt fra WAC

Ja, I har jo nok godt lagt mærke til det, men jeg har sportet noget lidt længere hår her på det sidste. For leden blev jeg så klippet, hvor jeg fik taget en del af siderne og i nakken, men beholdt længden på toppen. Både her på bloggen og på Instagram bliver jeg tit spurgt, om jeg har et tip til en god frisør i Aarhus. Os mænd er åbenbart lidt for gode til at gå fra den ene frisør til den anden og så varierer resultaterne jo meget, kan man sige. Så jeg vil helt klart anbefale, at man finder en frisør, hvor man er glad for resultatet og så holder sig til ham eller hende. Jeg er virkelig glad for den klipning, jeg fik for leden. Det var faktisk Sidsels lillesøster, Julie, der stod for den. Hun er frisør hos Identita, som ligger på Klostertorvet i Aarhus C. Hun var virkelig god til at tøjle mine meget, meget tykke lokker og få det til at se flot ud. Så selvom min mening nok er knap så objektiv, så skal hun helt sikkert ha’ en anbefaling med herfra :)

Et par af jer har også spurgt til, hvilke produkter jeg bruger i håret. Her må jeg faktisk krybe til korset, og tilstå, at jeg har brugt ID Extreme Titanium, som jeg ved, at de færreste frisører ville anbefale. Tror ikke lige der er de sundeste ting i. Det er ikke en synd på niveau med DAX, men den er heller ikke helt god. Jeg vil dog forsvare mig og sige, at jeg lidt var nødt til det, fordi jeg ikke kunne vinde en voks, der kunne kontrollere mit tykke hår. Nu har jeg så fået tyndet en del ud i det, og købt en ny voks uden petrolatum, parfumer og parabener, som flere frisører nok vil ha’ det lidt bedre med at anbefale. Det er “Control Wax” fra Top Shelf 4 Men, og jeg synes faktisk den er rigtig god og ikke lige så klistret som eksempelvis ID’s vokse kan være.

Så går jeg også lidt med tanker om at prøve pomade, som ifølge Euroman skulle være ved at gøre et stærkt comeback! De anbefaler blandt andet pomade fra Royal Crown, Rumble59 Schmiere Hart og American Crew, så én eller flere af dem vil jeg måske prøve at teste :)

Indlægget indeholder affiliate links

1 kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

all black