New shades – Sidsel & Lasse
Ny Samsung Galaxy på vej!

New shades

Ray-Ban Round solbriller og COS solbriller

Så har jeg lige fået shoppet mig nogle nye solbriller. Følger du mig på Instagram, så ved du det sandsynligvis allerede ;) Billedet er nemlig fra min profil @lasseribergard for et stykke tid siden. Ironisk nok fik jeg dem ind af døren dagen før det begyndte at sne og regne, så de kom ikke ligefrem i brug med det samme. Nu bliver det forhåbentligt snart solskinsvejr, så jeg rigtig kan komme ud at lufte dem!

Tjek i øvrigt ASOS’ udvalg af Ray-Ban-solbriller – de har faktisk et ganske bredt udvalg til fornuftige priser! Især hvis man lige har en lille rabatkode ved hånden. Husk, at du altid kan spare 10% på ASOS hvis du er studerende. Så skal du bare oprette en bruger på UNiDAYS – det er ikke særlig svært :) Personligt synes jeg næsten man bør eje enten et par Wayfarers eller Round. De er bare klassikere, der ikke er til at komme uden om.

Sponsoreret indlæg, indlægget indeholder affiliate links

2 kommentarer

 • HeLene

  Dem fra COS-nice, ved du om de findes i butik i KBH? Tak for en skøn blog! :grinning:

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Lasse

   Hej Helene :) Jeg er ret sikker på, at de i hvert fald har været i butikken i Kbh. Men jeg kunne forestille mig, at de ikke fik ret mange af dem. Tror måske de godt kunne ske allerede at være udsolgt. Men de burde i hvert fald ha’ fået dem i Kbh.

   Og velbekomme :D

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Ny Samsung Galaxy på vej!