Formen, Farven, Fladen @ARoS – Sidsel & Lasse
New shades

Formen, Farven, Fladen @ARoS

Forleden var vi inviteret til at se ARoS’ nye udstilling “Formen, Farven, Fladen”, som I også kan opleve nu. Værkerne er hentet på ARoS’ eget “lager”, og tager, som navnet antyder, udgangspunkt i former, farver og flader. Det vil sige, at der ikke er noget i udstillingen, der “forestiller” noget. Det sjove er, at der i udstillingen er blandet en masse kendte møbler og designklassikere ind. Meningen er at vise, hvordan kunsten påvirker de ting, vi hver dag omgiver os med i vores hjem. Rigtig fint og sjovt, synes vi! Især det sidste rum, som egentlig er indrettet som en stue og et køkken, hvor man kan se alle inspirationerne flyde sammen. Der er også et sjovt interaktivt rum, hvor man selv (hvis man er en barnlig sjæl som mig) kan få lov at lave forskellige figurer. Som I kan se på det sidste billede, lavede Sidsel os som små figurer. For lige at toppe det hele af, havde kuratorerne, ARoS’ direktør og de øvrige medarbejdere klædt sig i farverige jakkesæt, som stod i flot kontrast til de farvede vægge på udstillingen.

Udstillingen løber helt frem til d. 30 august, så der er god tid til at nå at få den set :) I kan læse mere om udstillingen på ARoS’ hjemmeside her.

2 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

New shades