Invitation: Samsung Galaxy S6 – Sidsel & Lasse
Formen, Farven, Fladen @ARoS

Invitation: Samsung Galaxy S6

Kom forbi Fona på Strøget (Søndergade 30) i Aarhus i morgen mellem 10 og 14! Der bliver den nye Samsung Galaxy S6 og S6 Edge præsenteret. Jeg har i hvert fald selv tænkt mig at kigge forbi for at se lidt nærmere på de nye modeller (især fordi der er lækker morgenmad til de 100 første besøgende, og fordi jeg muligvis har lidt tømmermænd fra dagen før). Og så skal jeg jo også lige se, om der er grund til at opgradere min nuværende Samsung til en Galaxy S6.

Der vil også være DJ på, og mellem 10 og 14, hvor eventet finder sted, vil der være mulighed for at vinde de ovenstående musikoplevelser. Ikke dårligt! Samme arrangement finder i øvrigt også sted i 3 Huset i København, læs mere om dette hos Marie Jedig.

Håber vi ses i morgen, og lad please vær med at drille mig, hvis jeg ser for slatten ud ;)

Sponsoreret af Samsung

For at deltage i konkurrencen på dagen, skal du være fyldt 18 år. Find alle detaljer om konkurrencen her.

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Formen, Farven, Fladen @ARoS