Besøg på The Burger Joint – Sidsel & Lasse
090415

Besøg på The Burger Joint
Lasse og jeg besøgte i tirsdags The Burger Joint på Åboulevarden i Aarhus. Vi havde været så heldige at få tilbuddet om at teste deres burger-koncept, og det siger to burger-entusiaster som os jo ikke nej til! Så vi gik afsted mod restauranten med høje forventninger. Da vi fik os bænket og bladrede i menukortet slog det os hvor meget af maden, der var hjemmelavet. Dette kan jo både være godt og skidt, men vidner i hvert fald om at vi har med mad lavet fra bunden at gøre. Lasse bestilte en BJ-special (og nej, det er ikke et frækt tilbud!) og jeg bestilte den engelske fiskeburger, så fik vi prøvet lidt forskelligt. Lasse fik en hjemmelavet iste med ingefær, lime og grøn te til sin burger og jeg fik en limonade lavet på citron og ingefær. Sidstnævnte bragte mig for en stund tilbage til Mexico, hvor vi også fik en masse læskende limonata, så det var dejligt! Lasse var også rigtig begejstret for sin iste, der balancerede godt mellem det søde og det syrlige.

Og så til maden. Lasses BJ-special bestod af hjemmelavet bolle, to bøffer, cheddar, bacon, tomat, løg, salat, syltede agurker og hjemmelavet ketchup. Min fiskeburger blev serveret i samme bolle, men med dybstegt lyssej, frisk agurk, tomat, rødløg, salat, flødeost og hjemmelavet tartarsovs i. Hvis vi starter med bollen, som tit er det springende punkt, så var vi faktisk positivt overraskede. “Fiberbolle” lyder umiddelbart liiidt klidmoster og lige vel sundt til en burger, men den var lys, blød og med fin skorpe. Den mindede lidt om de brød, som Blend i Paris bruger, og det er ikke en dårlig ting! Ud af de to slags fyld, så var vores favorit den klassiske amerikanske, som Lasse fik. Fiskeburgeren var også udemærket, men især tartarsovsen var måske lige vel freestylet og grøn i forhold til hvordan sådan en traditionelt smager. Til gengæld var grill- og kød-smagen i Lasses burger virkelig god! Og så var burgeren saftig og lige tilpas snasket. Som tilbehør til burgerne fik vi stedets hjemmelavede fritter, som var store og rustikke, men stadig sprøde og godt salte – pluspoint for det (og for gratis refill også)! Hertil fik vi hjemmelavet ketchup, aioli og guacamole. Godt med dyppelse og endda nogle gode af slagsen. Lasse var ret meget oppe at køre over aiolien! :) Det er i grunden fjollet at vi ikke har lagt vejen forbi Burger Joint noget før, for de serverer faktisk et virkelig godt burger-måltid, blev vi enige om. Klart blandt de bedste i byen pt. Det er fedt med et sted der går op i de enkelte delelementer i burger-måltidet, og ikke bare spiser én af med bake-off og præfabrikerede sager. Hjemmelavet er vejen frem – og The Burger Joint får vores anbefaling :)

Husk at I også kan følge The Burger Joint på Facebook og på Instagram, hvor de lægger lækre billeder, tilbud og konkurrencer op :) (Men pas på med at sidde og kigge på burgerbilleder på Instagram om aftenen! Man kan blive farligt sulten efter en burger før man skal sove!)

Sponsoreret indlæg

9 kommentarer

 • […] åbent, så vi det som et tegn. Og sikke et godt valg det var!. Jeg har hørt godt om stedet, fra sidseloglasse.com, så måske var mine forventninger lidt høje, men indfriet, det blev […]

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Camilla K.

  Min kæreste og jeg har også været der for et par år siden, dengang de lige havde åbnet. Vi kom der to gange, og begge gange var der alt for meget, som der ikke var styr på. Første gang var vi enige om, at det jo kunne være opstartsvanskeligheder, og at alle selvfølgelig kan have en dårlig dag. Anden gang var det ikke blevet bedre, så vi er bare ikke kommet der siden. Og jeg kan også nikke genkendende til Rebekkas kommentar (og mener at erindre, at jeg kun fik 3 fritter). Haha.

  Men det er super fedt, hvis det rent faktisk er blevet et sted, hvor man har lyst til at spise og tilmed måske vil komme tilbage. Jeg må også sige, at ud fra jeres billeder at dømme, så har det ændret sig en del (til det bedre!). Vi må give det en chance mere, for efter at have boet i USA i et lille halvt års tid, så gemmer der sig også to burger-entusiaster i vores hjem! ;)

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Lasse

   Ja, det lyder da til at de har haft lidt opstartsproblemer! Forleden var første gang, vi prøvede dem, så jeg ved ikke, hvordan det har været tidligere :) Men ja, jeg synes I skal give dem en chance til! Der var ret mange mennesker der, da vi var der, og de så alle rigtig glade og tilfredse ud. Så der er vist blevet rettet op på et par ting.

   Prøv den amerikanske burger, den burde lige være noget for sådan et par burgerentusiaster som jer ;)

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Trine

  Så må I prøve burgeren på Restaurant Europa i Aarhus! Ærligt, så er det den bedste burger jeg nogensinde har fået! Hjemmelavet og lækker med de bedste fritter! Og så er betjeningen derinde også super god!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mette

  Yndlings burgersted i Aarhus! Elsker virkelig den mexikanske burger – den er for lækker. Og så er der super flink betjening. Vi opdagede stedet for ca. 3 måneder siden, og har nok været der én gang om måneden siden ;)

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • sidsel

   Jamen det kan vi virkelig godt forstå! De var nemlig flinke og obs på, at man ikke manglede noget :) Bestemt heller ikke vores besøg, tror jeg!

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Rebekka

  Er da glad for at høre, at de har oppet sig! Vi besøgte stedet, da det næsten lige var åbnet for to år siden, og var ret skuffede over at få serveret fire (!!) kartoffelbåde til min burger. Jovist, det var nogle lange både, men altså.. Grove fritter med refill havde været bedre, så skønt at de har ændret det :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Lasse

   Ja, det var da ikke så mange, må man sige! Denne gang spurgte de endda flere gange, om vi skulle ha’ flere fritter. Så det har de ændret ret drastisk, ser det ud til ;)

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

090415