Go The Xtra Mile - Sidsel & Lasse
Guide: Tulum, Mexico

Go The Xtra Mile


Hvis du synes, du har læst dette indlæg før, så beklager vi! I blogland kan man også lave fejl, og det er vi kommet til. Vi kom nemlig kortvarigt til at udgive dette indlæg for tidligt! Ups. #duracellxtramile er dog ikke desto mindre en rigtig god sag, som I kan læse mere om her:

I dag er vi budbringere for en ny velgørenhedskampagne med Duracell som afsender. Kan I huske alle de mærkelige kampagner der har floreret på Facebook, hvor et like var lig med x antal kroner til velgørenhed, men som ofte bare var varm luft? Nå, men det er heldigvis slet ikke det, der er tilfældet her! I stedet har Duracell put their money where their mouth is og opfordrer nu folk til at gå eller løbe en ekstra kilometer, hvilket de så vil konvertere til en vaccine, der kan beskytte et udsat barn mod potentielt livstruende sygdomme som mæslinger, røde hunde eller stivkrampe, for hver ekstra kilometer, som folk dokumenterer.

For at deltage i XtraMile challenge skal man således dokumentere den ekstra kilometer, uploade billedet til Instagram og benytte hashtagget #duracellxtramile. Og så giver Duracell simpelthen penge til, at Unicef kan købe én vaccine, hver gang dette hashtag bruges. Og man kan deltage lige så mange gange, som man har lyst. Så simpelt er det. Lasse og jeg har naturligvis været ude og dokumentere vores ekstra kilometer, hvilket I kan se resultatet af ovenfor. Så hvis man nu i forvejen er den aktive type, der dokumenterer løbe- og gåture, så er det nemt lige at gøre noget godt for andre oveni. Og hvis man er en sofakartoffel, så kan det være at velgørenhed er lige det der skal til for at få én op og i gang. Vi nød i hvert fald at komme ud at røre os sammen, selvom der også altid går lidt konkurrence i den. Heldigt at jeg er hurtigst! ;)

Sponsoreret indlæg

4 kommentarer

 • Kirsten Risbjerg

  hvordan ekstra? Og foregår det på FB eller Instagram eller andetsteds?
  Jeg løber en del og vil gerne hjælpe. Kan jeg f.eks. dele mine løb fra Endomondo på FB og tagge dem?
  Og er det så hele turen eller kun det “ekstra”, som tæller?
  Vh Kirsten Marie

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • sidsel

   Det foregår på Instagram ja, så du skal have adgang til en profil hvor du kan uploade billeder og bruge hashtagget. “Xtra mile” skal mest forståes i overført betydning – at gå/løbe lidt længere for at hjælpe folk i nød. Den præcise distance er vist åben for personlig fortolkning :)

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Det er seriøst verdens bedste sag! Nu løber jeg ikke, men powerwalker hjertens gerne en ekstra mile! God sag OG god motion, win win!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • sidsel

   Det gør det pludselig virkelig nemt at støtte en god sag, ja! Flere brands burde tage initiativ til noget lignende :)

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Guide: Tulum, Mexico