2xH Brothers - Sidsel & Lasse
Go The Xtra Mile

2xH Brothers

Cardigan, t-shirt og shorts fra 2xH Brothers, solbriller fra See Concept og Reebok Insta Pump Fury sneakers

Et nyt brand, jeg lige vil fortælle jer lidt om, er 2xH Brothers. Bag mærket står brødrene Søren og Kristian Harresø (2xH Brothers… get it?). De er virkelig nye på banen, og startede mærket op så sent som i 2014. Alligevel har de allerede en meget klar stilmæssig linje i deres udtryk, der tager udgangspunkt i casual street wear med rene linjer og nedtonede farveskalaer. De to brøde er allerede kommet godt fra start med deres mærke – en del af deres styles fra SS15 findes eksempelvis på ASOS, hvilket må siges at være et klap på skulderen for de to herrer. Virkelig sejt gået!

Jeg er også selv virkelig begejstret for deres kollektion. Og så roste min mor virkelig også min cardigan til skyerne, da jeg dukkede op hjemme hos de gamle i den. Det var vist den stribede struktur i overfladen, som hun syntes, var helt fantastisk. Jeg er tilbøjelig til at give hende ret!

I kan se resten af kollektionen på deres hjemmeside her og shoppe kollektionen hos ASOS her. Hvis der skulle herske nogen tvivl, må jeg hellere lige sige, at de to brødre har foræret mig det tøj, jeg bærer på billedet.

Sponsoreret indlæg, indeholder affiliate links

10 kommentarer

 • Henrik

  Hej Lasse,

  Først og fremmest fedt outfit!
  Jeg overvejer at anskaffe mig et par shades fra See-Concept, men har lidt svært ved at gennemskue kvaliteten. Hvad synes du om dem?

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Lasse

   Hej Henrik :) Det synes jeg bestemt er en god idé. Jeg synes, kvaliteten er rigtig udmærket. Især til prisen. Dem jeg har, har sådan en lidt gummi-agtig overflade. Meget behagelige at have på. Jeg købte dem i Colette i Paris, så der skulle gerne være styr på kvaliteten ;)

   Vh LAsse

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Kristian

  Hej Lasse.

  Lidt malplaceret sted at spørge om det her, men hvilke størrelse har du din COS frakke i? Den tynde, mørkeblå. Går ud fra, du ved, hvilken jeg snakker om. Tak på forhånd!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Josefine

  Mega lækkert outfit! :-D Jeg vil høre (for min kæreste), hvad du bruger til at sætte dit hår med? :-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Lasse

   Tusind tak, Josefine! :) Lige nu bruger jeg en blanding af Control Wax fra Top Shelf 4 Men og ID Titanium voks. Den sidste er lidt fy, men den giver godt hold til mit mega tykke hår ;)

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Kristian

  Sgu en fin fyr der står der ;)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Andreas

  Hej Lasse,

  Lækkert tøj. Jeg kan se ASOS kun har str op til en large. Er det store str de kører med? Og kender du til andre hjemmesider, hvor brandet sælges?

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Go The Xtra Mile