Vores SPOT-festival 2015 – Sidsel & Lasse
Tips til Tel Aviv & Israel?

Vores SPOT-festival 2015

Advarsel: billedtungt indlæg forude! I weekenden var der, som I sikkert ved, SPOT-festival i Aarhus, hvor en masse seje upcoming bands gav koncerter rundt omkring i byen. Vi har haft nogle rigtig gode dage, som vi fik dokumenteret med både kamera og vores telefoner. Så hvis I synes, kvaliteten svinger lidt i de kommende billeder, er det fordi det er en blanding af mobilbilleder og kamerabilleder ;)

SPOT-festival blev tyvstartet torsdag, hvor Wood Wood holdt opvarmningsfest i deres baggård i Guldsmedgade.

Lasse var på pletten med sit kamera for at knipse nogle street style-billeder for Soundvenue til Wood Wood-festen.

Se alle billederne hos Soundvenue her.

Lasses vanvittige morgenhår fredag morgen. Går under navnet “ananas-håret” herhjemme (Lasses hoved er frugten og håret er den grønne top!).

Torsdag nat var vi nødt til at smutte forbi Ali Baba for at få et par hårdt tiltrængte slices med dressing. De sørgelige rester blev fortæret dagen derpå.

Fredag formiddag havde vi besluttet os for at prøve TGV café, der ligger på Banegårdspladsen i det hjørne, vi kalder “the doomed spot”, fordi så mange steder har åbnet og lukket der de sidste par år.

Vi tror dog på at TGV café er kommet for at blive. Det håber vi i hvert fald, for det var meget lækkert! Der kommer en mere uddybende anbefaling på bloggen senere :)

Efter brunch hørte vi ANKAH (som vi også har interviewet her) åbne SPOT – blandt andet med nogle af de nye numre, der kommer til at figurere på hendes EP, der snart udkommer.

Lasse hører musik og lader som om, han ikke ved, at Sidsel tager billeder af ham.

Lørdag blev skudt i gang med Moscow Mules i solen i selskab med Nanna og Sine, som Sidsel arbejder med i Weekday.

Sulten meldte sig hurtigt, og vi besluttede os for at prøve det nyåbnede We Do Burgers i Østergade 14. It was gooood!

Natten begyndte at falde på i Aarhus. Lasse nåede at knipse dette billede mellem koncerter med blandt andet Kesi, Ukendt Kunstner, Mendoza, Rangleklods og Sekuoia.

Kenton Slash Demon var sidste act i Scandinavian og gjorde det godt på trods af det lidt mærkelige valg af scene til dem.

Vi flakkede lidt rundt mellem Double Rainbow, spontant bål ved Godsbanen og Radissons bar før vi vendte snuderne hjemad ved 3-tiden.

Heftig weekend, som blev sluttet af med god mad, lidt shopping og film om søndagen. Alt i alt en stjernegod weekend! Var I til SPOT, og hvad syntes I om det hele? Hvad var de bedste koncerter? Sidsels bedste koncertoplevelser var First Hate, Noah Kin og Ukendt Kunstner. Lasse var især begejstret for Rangleklods og Ukendt Kunstner, og så forstod Marvelous Mosell i selskab med Tue Track altså virkelig også at fyre op for en fest!

6 kommentarer

 • Julie

  TGV café har dog desværre meldt ud, at de lukker cafeen fuldstændig inden sommerferien…

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Lasse

   Ej, hvad? Det var da ærgeligt! Hvor har de skrevet det henne?

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg nåede kun SPOT lørdag eftermiddag og aften, men det er simpelthen sådan et fantastisk koncept. Jeg var vildt overrasket over det Odenseanske band Paper Cranes, de var virkelig vilde. Jeg nåede ikke så mange større navne, men The Radar Post som lige har udgivet debut album var også fantastiske, selvom de spillede på en lille scene på HQ. :-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • sidsel

   Ja det er det vitterligt! Fedt at du fik dig nogle gode musikalske oplevelser. Det er tit det uventede, der ender med at være bedst!

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lise

  Jeg var særligt overrasket over The Entrepreneurs, som allerede kører på repeat herhjemme igen – virkelig en fantastisk. Derudover var The Wands og Vinnie Who også en fantastisk oplevelse. Umiddelbart er jeg gået i en anelse anden musikalsk retning, men SPOT er virkelig en fantastisk måde at finde nyt musik og få fantastiske liveoplevelser.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • sidsel

   Fedt, dem må vi lige få hørt :) Uh ja, hvordan kunne jeg glemme Vinnie Who? Er altså lidt forelsket i Niels Bagge!
   Ja det har du helt ret i. Det var vores første SPOT, men bestemt ikke den sidste. Sejt at Aarhus kan stable det på benene med så stor succes hvert år :)

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Tips til Tel Aviv & Israel?